Halk 53
HV
25 NİSAN Perşembe 18:14

'’FIRSAT VERİLİNCE NELERİ BAŞARIYORLAR’’ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

RİZE
Giriş Tarihi : 02-12-2022 21:27   Güncelleme : 03-12-2022 00:11

Rize Özel Eğitim Meslek Okulu 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla   İsmail Kahraman Kültür Merkezinde şiir, halk oyunları, tiyatro, defilenin de olduğu sanatsal bir program düzenlendi.

Özel eğitimli öğrencilerin sahne performanslarını sergilediği program izleyiciler tarafından bolca alkışlandı.

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin Emen,’’
’Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü onlara bu gün bir müjdemiz olacak. Özel Eğitim Kampüsü çalışmamız tamamlanmak üzere’’ dedi (haber için tıkla)
 


‘’FIRSAT VERİLİNCE NELERİ BAŞARABİLDİKLERİNİ GÖRDÜK’’
Rize Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Murat Ergün,'' Ülkemiz nüfusunun %12'sinin engelli bireylerinden oluştuğunu düşünürsek bu oran aileleriyle birlikte 30 milyona yakın insanı kapsamaktadır.  Dolayısıyla hepimiz kendimizin ya da bir yakınımızın özel gereksinimini bireylerin yerinde olabileceği gerçeğinin farkında olmalı ve empati kurarak yaşamalıyız. Fırsat verilince bu kardeşlerimizin neleri  başarabildiklerini az önce hep birlikte gördük'' dedi.

 



‘’MİLLET EĞLENDİYSE BENDE MUTLUYUM’’
Özel Eğitim öğrencisi Burak Birol, ‘’Rize Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan bu sene  mezun oldum. Daha önce de tiyatro oynadım  o da böyle beğenildi,  bu da beğenildi. Ben buraya milleti eğlendirmeye geldim,  millet eğlendiğiyse ben de mutluyum’’ dedi


 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl