Halk 53
HV
29 MART Cuma 01:35

İzmit Belediyesi yöneticileri Adıyaman’a destek veriyor

Kocaeli'de İzmit Belediyesi yöneticileri, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında bölgede yürütülen çalışmalara katkı sağlamak adına Adıyaman’a gitti

YEREL
Giriş Tarihi : 15-02-2023 12:19   Güncelleme : 15-02-2023 12:19
İzmit Belediyesi yöneticileri Adıyaman’a destek veriyor

KOCAELİ (İGFA İzmit Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından hızlı bir şekilde koordine olarak afet bölgesinde çalışmalara başlamıştı.

Felaket sonrasında hem İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hem de arama kurtarma ekipleri afet bölgesine giderek vatandaşların yanında oldu. Aynı zamanda da İzmit’te başlatılan yardım kampanyasıyla vatandaşlardan toplanan bağışlarla doldurulan onlarca yardım tırı bölgeye gönderildi.  İzmit Belediyesi ayrıca bölgede Aşevi’ni de faaliyete geçirerek afetzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.

Önümüzdeki dönemde de depremzedeleri yalnız bırakmayacak olan İzmit Belediyesinin yöneticileri deprem bölgesinde yardım çalışmalarını koordine edecek, vatandaşların sorunlarını çözmek adına çaba harcayacak.  Bu kapsamda İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörü Birol Sağlam afet bölgesi Adıyaman’a ulaştı.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz