Halk 53
HV
24 NİSAN Çarşamba 19:27

Rizeli fotoğrafçı Çelik Türkiye’yi fotoğraflarla Amerika’ya taşıyor

Rizeli fotoğraf sanatçısı Resul Çelik'in Türkiye'nin 81 ilini gezerek çektiği "Gizem Dolu Anadolu" isimli fotoğraf sergisi Türkiye Cumhuriyeti Washington DC Büyükelçiliği Rezidansında açıldı.

RİZE
Giriş Tarihi : 24-04-2023 13:36
Rizeli fotoğrafçı Çelik Türkiye’yi fotoğraflarla Amerika’ya taşıyor

HABER:ARZU ERBAŞ
Rizeli fotoğraf sanatçısı Resul Çelik Amerika’daki fotoğraf sergilerine devam ediyor. Çelik, dünyaca ünlü Times Meydanı’nda açtığı sergiden sonra Ramazan Bayramı’nda da Türkiye Cumhuriyeti Washington DC Büyükelçiliği Rezidansında sergisini açtı. Türkiye'nin 81 ilini gezerek çektiği fotoğraflardan oluşan "Gizem Dolu Anadolu” isimli fotoğraf sergisi Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan’ın katılımıyla açıldı. Bayram günü sergi dolayısıyla bayramlaşma fırsatı bulan Türk misafirlerin yanında Amerikalı davetlilerde sergiyi gezdiler. Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraflarla birlikte Rize fotoğraflarının da yer aldığı sergi yoğun ilgi gördü.
Bir fotoğrafını Büyükelçi Hasan Murat Mercan’a hediye eden Çelik “Anadolu'nun zenginlik ve güzelliklerini fotoğraflarla Amerika'ya taşımanın mutluluğunu yaşıyorum.  Amerika’nın simgesel noktalarında açtığım sergilerde güzel yorumlarla karşılaştım, bir onur duyuyorum" dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl