Rize Haberleri Rize Haberl

İSLAM ALEMİ İSVEÇ’TEKİ ÇİRKİN SALDIRI İÇİN AYAĞI KALKMALI

RİZE - 22-01-2023 12:59

İSLAM ALEMİ İSVEÇ’TEKİ ÇİRKİN SALDIRI  İÇİN AYAĞI KALKMALI

İsveç'te kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan  çirkin saldırıyı kınamak, lanetlemek yetmez. İslam Aleminin derhal ayağa kalkarak gerekli dersi en ağır şekilde vermesi gerekmektedir.

 

Tüm Dünyada iki Milyara yakın  Müslümanın Kutsal değerlerine, Peygamberine, Kitabına hakaretlerin yaygınlaştığı bu dönemlerde artık İslam Aleminin birleşip bir olmanın vakti saati gelmiştir. Aksine Yüce Rabbimiz İsveç'e yollayacağı bir Ebabil sürüsünün, ilk önce bu gaflet uykusunda olan biz İslam Ülkelerini taşlayacak olmasından korkarız. Biz İslam'a hizmet etmekle, Kutsal değerlerimizi korumakla şeref bulmuş tarihin en Aziz Milletiyiz.  Aslı görevimize rücü etmenin zamanıdır, bu da kahraman Türk Milletimizin ve Şanli Devletimizin en büyük hedef ve arzusudur.

 

"TÜRK İSLAM BİRLİĞİ KURULMALI"

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığında İslam Ülkelerinin Devlet Başkanlari acilen toplanmalı,  ekonomi, siyasi, diplomasi  baskı ambargolar masaya konulup acilen uygulanmalıdır. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun İlahi Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasında hedefide  İslam Birliği ile   Türk İslam Birliğini kurmaktır. O vakit İslam Alemine ve Tüm insanlığa huzurun, barışın ve refahın gelmesi mümkün olabilir.

 

Abdulkadir USTA

Büyük Birlik Partisi

Rize Merkez İlçe Başkanı

22.01.2023

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN  SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

19-04-2024 - RİZE

MUHİTTİN BAYRAK: “TABAN YAŞ ÇAY FİYATI ASGARİ 25 tl OLMALIDIR.”

MUHİTTİN BAYRAK: “TABAN YAŞ ÇAY FİYATI ASGARİ 25 tl OLMALIDIR.”

16-04-2024 - RİZE