G-CZS3SBJMMK

EN LEZZETLİ HAYRA DAVET EDİYORUZ

Rize Yeşilırmak Yardımlaşma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği hayır kermesi ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarını ulaştırıyor.

RİZE - 20-03-2023 15:02

Yeşilırmak Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği yardım kermesi tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.



Yeşilırmak Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği başkanı İsa Bayhan, ‘’Depremde Malatya’da bulunduk İHH  ile gönüllü olarak çalıştık. toplanan paraların hepsi yüzde yüzü depremzedeye geldiği için burada ilgilendiğimiz de aileleri var yetim çocuklarımız var hasta Çocuklarımız var ilgilendiğimiz ve toplanan paranın hepsi depremzedeye  geldiği için dışarıda kullanamadık ondan dolayı kermesi yaptık. Kermesi genel bir şekilde yaptık. Kermesi depremzedeye de  kullanacağız ilgilendiğimiz aileleri de kullanacağız ve üç gün süre Ramazan tabii ki ramazan kolilerimiz İnşallah.  Milletimizden Allah razı olsun böyle bir destek verdiler. Biz bugün 4 günümüz arefe gününde buradayız. Ramazanın 1 gününe kadar buradayız Nasip olursa inşallah çok güzel bir ekibimiz var, çok güzel gönüllerimiz var Herkesten Allah razı olsun.

Biz yapabilir miyiz diye düşünürken ve bize söylenen Keşke siz yapın biz daha da fazlasını yapalım denildi Allah razı olsun herkesten’’ dedi.


‘’İNSANLARA KALBİMİZLE DOKUNMAYA ÇALIŞIYORUZ’’

Kermeste gönüllü olarak çalışan üniversite öğrencisi,’’ Burada hayra vesile olmak için gönüllü olarak çalışıyorum. Mutluyum açıkçası burada bir sürü insana el uzatıyoruz yardım ediyoruz. Çok kötü günler geçirdik depremden yüzünden burada yardımcı olmak gerçekten çok mutluluk verici. Halkımızın ilgisi de gerçekten  beklediğimizden daha yoğun daha güzel yani halkımıza da çok teşekkür ediyoruz.

Halkımızın daha da ilgi göstermelerini bekliyoruz burada  sonuçta insanlara  kalbimizle dokunmaya çalışıyoruz Onlara yardımcı olmak istiyoruz daha da ilgi göstermelerini rica ediyoruz’’ dedi.


Kermes gönüllü çalışanı, ''Hayra niyet ettik. Elahmdülillah bugün 5. gün buradayız Rize halkı ile çok güzel ilerledik. Arefe gününe kadar 3 gün daha buradayız. Ramazan hazırlık olarak arefe günü baklava ve su böreği satışı olacak herkesi bekliyoruz. Hayatınızda yapacağınız en lezzetli hayra hepinizi davet ediyoruz'' dedi.


YER: Tophane karakolu karşısı Fulla mağazasının yanında

Günün Diğer Haberleri

G-CZS3SBJMMK