Halk 53
HV
27 NİSAN Cumartesi 01:57

6’lı Masa Sürekli Toplanıyor Ama Sonuç Yok

6'lı Masa sürekli toplanmaya devam ederken ortaya elle tutulur hiç bir şey koyamıyor, her toplantı sonrası klasik açıklamalarını yapmaya devam ediyorlar.

RİZE
Giriş Tarihi : 03-01-2023 21:58   Güncelleme : 03-01-2023 22:13
6’lı Masa Sürekli Toplanıyor Ama Sonuç Yok

6’lı Masa’nın paydaşları Rize’de de ara ara farklı mekanlarda toplanıyor fakat toplantı sonucu olarak somut bir açıklamaya henüz ulaşamadık.

Her 6’lı Masa toplantısı sonrası  aynı yüzler- açıklamalar ve farklı mekanlar, görmüş oluyoruz J

Gerek ulusalda yaşanan,  gerekse Rize  nezdinde  yaşanan siyasal, sosyoekonomik sorunlara dahil tahlillerin yerine her toplantı sonrası yapılan aşağı yukarı aynı olan klasik açıklamaları aşağıdadır.
Yapılan Basın Açıklaması:

2023 te yapılacak seçimler öncesi 6’limasanın il başkanları Rize’ de bir araya geldi

Altılı Masanın il Başkanları bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde görevini devredecek CHP Rize Önceki dönem il başkanı Saltuk Deniz in konukluğunda bir araya gelen İyi Parti İl Başkanı Ayşegül Özyanık,  Deva Partisi İl Başkanı Muhammet Avcı Saadet Partisi İl Başkanı Muhammet Kaçar Gelecek Partisi İl Başkanı Osman Civelek ve Demokrat Parti İl Başkanı Hamit Çelik son günlerde yaşanan gelişmeler ittifak süreçleri sandık görevlendirmeleri konusunda değerlendirmelerde bulundular. Rize’de ittifak çalışmalarında birlikteliğin önemli olduğunu ve bundan sonraki süreçte de çalışmaların birlikte sürdürüleceğini söylediler.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl