Halk 53
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:15

Akyıldız:Türk Milliyetçileri Sinem Demirgöz'ün Yanında!

Zafer Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Gökhan Akyıldız Sinem Demirgöz'e destek bildirisi yayınladı.

RİZE
Giriş Tarihi : 23-03-2024 18:32   Güncelleme : 23-03-2024 18:36
Akyıldız:Türk Milliyetçileri Sinem Demirgöz'ün Yanında!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan adayımız Sinem DEMİRGÖZ AK Partili 70 kişi tarafından saldırıya uğradı bilsinler ki Türk milliyetçileri yalnız değildir Rize teşkilatı olarak Trabzon teşkilatının ve Ortahisar belediye başkan adayımızın yanındayız her şeyden önce bir bayana bile saldıracak kadar görgüsüz, korkak ve yandaş bu grubu şiddetle kınıyorum hepinize hodri meydan diyorum. !

Ayrıca gazete sahibi Selim Şener biz senin ağa babalarından ambargolarınızdan iftiralarınızdan saldırılarınızdan korkmadık yılmadık yıkılmadık medya sizin sokaklar bizim Türk logosu olan bir Şapkayı yere atacak kadar kin mi duyuyorsun Türklerden bu vatanın bu milletin ekmeğini yiyip Türk logosu olan bir şapkayı yere atmanın bedelini zamanı geldiğinde Türk devleti sana ödetecek Genel başkanımız Prof. Dr. Sayın Ümit ÖZDAĞ’ ın dediğini gibi o şapkayı başına takıp sana istiklal marşı söyleteceğiz…!

Rize il teşkilatı ve Tüm Türk milliyetçileri olarak Sinem DEMİRGÖZ her zaman Yanındayız 70’i değil 70 bini gelsin biz buradayız Büyük lider ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi geldikleri gibi giderler…!

Gökhan AKYILDIZ 

Zafer Partisi Rize Kurucu Başkanı 2024 Belediye Başkan adayı

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl