Halk 53
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:26

ASLOLAN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

Rizeli siyasetçi, çevre ve insan hakları savunucusu Av. Remzi  Kazmaz CHP Yüksek Disiplin Kuruluna seçildikten sonra ilk açıklamasında:’’ Yarım asırdır kesintisiz devam eden İnsan hakları ve Doğa-Çevre Hakları mücadelesi sonucunda biriktirdiğim İnsanlık ve Yoldaşlık ilişkilerim bana yeni bir görev ve sorumluluk verdi.’’dedi.                 

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2023 23:42   Güncelleme : 10-11-2023 00:13
ASLOLAN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR


CHP Rize eski milletvekili adayı, çevre ve insan hakları savunucusu Av. Remzi Kazmaz CHP 38. Olağan Kurultayı'nda CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine  seçilerek önemli bir görevi üstlendi.  CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nda tek Rizeli olan Kazmaz yeni görevi için:’’ Tam 100 Yıldır süren Cumhuriyet Demokrasi Hukuk ve Laiklik mücadelesin kalesi Cumhuriyet Halk Partisinde bana verilen bu görevi gelecek kuşakla onurlu bir şekilde bırakmak üzere mücadele bayrağını teslim aldım.’’ Dedi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi  Av. Remzi Kazmaz yaptığı açıklamada:’’Yarım asırdır kesintisiz devam eden İnsan hakları ve Doğa-Çevre Hakları mücadelesi sonucunda biriktirdiğim İnsanlık ve Yoldaşlık ilişkilerim bana yeni bir görev ve sorumluluk verdi. Kişiler  geçicidir Kurumlar kalıcıdır. Tam 100 Yıldır süren Cumhuriyet Demokrasi Hukuk ve Laiklik mücadelesin kalesi Cumhuriyet Halk Partisinde bana verilen bu görevi gelecek kuşakla onurlu bir şekilde bırakmak üzere mücadele bayrağını teslim aldım.’’ dedi.


Kazmaz duygularını ifade ettiği bir metin ile teşekkür etti:

SÖZÜM VAR

Halkıma Partime ve Yoldaşlarıma

SÖZÜM VAR

İnsanlığa Doğaya Çocuklarımıza

Umudu Umudumuzu örgütleyerek

Dayanışma ile yola çıktım

Arayan Soran selam yollayan

Bana inanan ve destek veren

Örgütüme Yol arkadaşlarıma

Yüreği soldan atan Demokrasi savaşcılarına

Doğayı çevreye saygılı ve evi gibi koruyanlara

Tüm kalbimle samimiyetimle
TEŞEKKÜR EDERİM

İYİKİ VARSINIZ

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl