Halk 53
HV
29 MART Cuma 16:09

BAKAN İLE POZ VERMEKLE, BU İŞLER OLMUYOR

RİZE
Giriş Tarihi : 17-01-2023 18:02   Güncelleme : 17-01-2023 18:04
BAKAN İLE POZ VERMEKLE, BU İŞLER OLMUYOR

ÇAYKUR'da çalışan 10 bine yakın Mevsimlik işçi kardeşlerimizin kadro hakları taleplerini Rize'de ilk  gündeme taşıyarak Büyük Birlik Partisi olarak sesleri olmuştuk. Biz sorunun ancak Proje ile çözülebileceğini, ÇAYKUR Su Fabrikası, ÇAYKUR Organik Gübre Fabrikası, ÇAYKUR Kağıt Fabrikası gibi İlave Üretim odaklı Projeler ile kademeli bir şekilde çözüme kavuşturulabileceğini defaatle dile getirmiştik.

"SİYASETÇİ GÜNÜ BİRLİK OLMAMALI"

Ne yazık ki siyasetçilerimiz konunun Muhatapları  Projesiz, çözüm ortaya koymadıkları gibi popülist siyasetleri ile türübine oynayıp İşçi kardeşlerimize umut aşılamayı tercih ettiler. Günü birlik siyasetçi anlayışı ile gelinen noktada Çaykur Mevsimlik işçi kardeşlerimizin kadro hakları unutuldu ve rafa kalktığı gözükmektedir.   ÇAYKUR gibi dev bir kuruluşumuzun bünyesinde 10 Bine yakın mevsimlik işçilerimizin kadro haklarını Projelerle çözemiyor isek,  bulunduğumuz koltukları makamların hakkını veremiyoruz demektir.

"ÇÖZÜM VE PROJE BÜYÜK BİRLİK PARTİMİZDE"

Büyük Birlik Partisi olarak, Daima Aziz Milletimizin ve Şanlı Devletimizin sesi olacağımızı,  Siyasetçinin aslı görevi çözüm ve proje üreterek milletimize hizmet etmektir. Çay Kanunu gibi, ÇAYKUR Mevsimlik İşçilerin kadro taleplerini, ortaya koyduğumuz projelerimiz ile 2023 seçimlerinde  Rize'li hemşehrilerimizin ve Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin desteği ile Rize'den kazanacağımız 1 vekille, Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağımız projelerle  bizler çözeceğiz. 

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Merkez İlçe Başkanı 
17.01.2023

AdminAdmin

YORUMLAR
İşçii 1 yıl önce
Başkan desteğin için Çaykur işçisi olarak canı gönülden teşekkür ederiz
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz