Halk 53
HV
06 MAYIS Pazartesi 14:07

Bayrak: "Memleket Partisi Yerel Seçimler İçin Kolları Sıvadı"

19 Kasım Pazar günü Ankara'da Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya genel başkan önderliğinde parti Meclisi üyeleri ve il başkanları katıldı. 

RİZE
Giriş Tarihi : 23-11-2023 14:22
Bayrak:

İlyas GÜR
Konu hakkında açıklama yapan Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak şu cümleleri kurdu. "Memleket partisi yerel seçimler için Bazı kararlar aldı ve kolları sıvayarak yola koyuldu. Memleket partisi örgütlü olduğu tüm illerde seçim çalışmalarına katılmak, yol haritası belirlemek için MYK ve Parti meclisinden görevlileri illere göndererek seçim hazırlıklarına başladı. 
Ankara'da gerçekleştirdiğimiz Parti meclisi ve il başkanları toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Genel Başkan Muharrem İnce önderliğinde seçim çalışmalarına hız verdik. Şüphesiz ki alınan kararların en önemlisi memleket partisinin tek başına seçimlere girecekmiş gibi seçime hazırlık kararı almasıydı. Toplantı sonrasında genel başkanımız Muharrem İnce açıklama yapmış ve memleket Partisi nin tek başına seçimlere katılma kararı almıştır, lakin gelen teklifleri tekrardan masaya yatırıp son değerlendirmeyi yapacağız demiştir."
"PM üyesi Ruşen sever Rize'de" 
Rize'deki çalışmalara yön vermek ve planlama yapmak üzere memleket partisinin Rizeli PM üyesi Ruşen sever Rize'ye geldi. Ruşen Sever'i il binasında il başkanı Muhittin Bayrak ve il yönetim kurul üyesi aynı zamanda Rize seçim işleri sorumlusu Hasan Aslan karşıladı. Rizeli PM, aynı zamanda kurucular kurulu üyesi Ruşen Sever ile yapılan görüşmede şu açıklamalarda bulundu. 
"Memleket partisi için Rize çok önemlidir. Rize genel başkanımız sayın Muharrem İnce'nin anne diyarıdır. Bende Rize evladı olarak öncelikle başarılı il başkanımız Sayın Muhittin Bayrak'tan gurur duyuyorum.  Yerel seçimlerde de Rize'de başkanımızı ve örgütünü yalnız bırakmama adına Rize'ye geldim.  Yerel seçimle ilgili çalışmaları il Başkanım Muhittin bayrak, yönetim kurulu ve ilçe başkanları ile beraber yürüteceğiz. Memleket partisi toplantı sonrasında seçimlere tek başına girmeyi karara bağlanmıştır. Bizler tek başımıza seçime girecekmiş gibi hazırlıklarımıza başladık. İl Başkanımız Muhittin Bayrak 'ın her konuda arkasındayız. Ben Rize Ardeşen doğumlu olduğumdan dolayı Rize benim için ayrı bir öneme sahiptir. Rize için elimi taşın altına koymaya hazırım. Tüm imkanları seferber edip yerel seçimlere Rize'de soluk getireceğimize inanıyorum. Memleket Partisi ülkenin genelinde aday adayları nı belirlemek için zile basmıştır. Çağdaş bir parti olan memleket partisi yurt genelinde aday adayı olmak isteyen tüm vatandaşlara açıktır. Bizimle yol yürümek milli yurttaşlık görevidir. Kapımız, vatanını, bayrağını seven gönül dostu vatandaşlarımıza açıktır. Bize Bugünden itibaren müracaat edebilirler." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR