Halk 53
HV
29 MART Cuma 00:28

BBP RİZE AKP HDP GÖRÜŞMESİNE TEPKİ: TERÖR ÖRÜGÜTÜ UZANTISI hdp İLE GÖRÜŞMEYİZ

Ak Parti’nin başörtüsü konusunda anayasal değişiklik için HDP ile görüşmesine bir tepkide BPP Rize Abdulkadir Usta'dan geldi. Başkan Usta:’’ HDP kırmızı çizgimizdir. Terör örgütünün siyasi uzantısı hdp  ile biz hiçbir zaman görüşmedik ve hiçbir siyasi partinin de görüşmesini doğru bulmuyoruz’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 09-11-2022 14:46   Güncelleme : 09-11-2022 15:10
BBP RİZE AKP HDP GÖRÜŞMESİNE TEPKİ: TERÖR ÖRÜGÜTÜ UZANTISI hdp İLE GÖRÜŞMEYİZ

Ak Parti Başörtüsü ile ilgili anayasal değişiklik için HDP’yi ziyaret etmesi milliyetçi çevrelerde tepkilere sebep oldu.  


Rize’den tepki gecikmedi. Rize Büyük Birlik Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta AKP- HDP görüşmesini sert bir dille eleştirerek: ‘’Ha kandilde ki kara yılan, ha mecliste ki kara çiyan’’ dedi
 

Başkan Usta yaptığı açıklamada: TERÖR ÖRGÜTLERİ VE UZANTILARINA KARŞI 30 YILLIK SİYASİ DURUŞUMUZDAN  ASLA TAVİZ VERMEDİK.

 

BBP  Kurucu Genel Başkanımız ve  Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU dün terör örgütlerine, vatan hainlerine,  Ezan, Bayrak düşmanlarına karşı nasıl ki kararlı dik duruşundan asla taviz vermemiş ise, Davamızın emanetçisi  Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'de bu gün aynı hassasiyet ve kararlılık ile bu duruşu devam ettirmektedir.

 

Sayın Genel Başkanımız Rize Merkez İlçe kongremiz de Sözde kürdistan haritası paylaşanlara, sizin hayallerinizi kabusa çeviririz diyip paçavra haritalarını yırtıp atmıştır.

 

Gazi Mecliste hdp vekilin sunduğu hiçbir oturuma katılmamıştır.

 

Ha kandilde ki kara yılan, ha mecliste ki kara çiyan, ha duran kalkan, ha pervin buldan diyerek net ve cesur olmuştur.

 

Bizim kırmızı çizgimiz hdp dir, diyerek daima duruşunu göstermiştir.

 

Siyasi Partilere seçim yardımı adı altında hdp 540 milyon TL seçim yardımına da en sert tepkiyi yine Sayın Genel Başkanımız koymuştur. Bu para asla verilmemeli ve bu yardımın kaldırılması gerektiğini ifade etmiştir.

 

Bu gün AK Parti'nin hdp'ye  Yeni Anayasa Kanunu kapsamında ziyaretine karşı

Sayın Genel Başkanımız terör örgütünün siyasi uzantısı hdp  ile biz hiçbir zaman görüşmedik ve hiçbir siyasi partinin de görüşmesini doğru bulmadıklarını bir kez daha kararlı ve net bir şekilde ifade etmiştir. Büyük Birlik Partisi teşkilatları olarak kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Her Zaman ifade ettiğimiz gibi Gazi Meclisin Sigortası Milletin ve Devletin Adamı Sayın Mustafa DESTİCİ.

 

30 yıllık siyasi hayatımız boyunca zerre kadar bu hassasiyetten taviz vermeyen, ilkeli kararlı dik duruş sergileyen  Siyasi Hareketin  adıdır Büyük Birlik Partisi.    

 

 



 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz