Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:49

BBP RİZE: Millete Tasarruf Partilere Milyar Milyonlar AKP CHP HDP MHP İYİP

BBP Rize Usta:''Ülke olarak ekonomide zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde, milletimize tasarruf tedbirleri almaya teşfik ederken, halk yüksek enflasyon ile hayat pahalılığı içinde geçim derdine düşmüş ken,  Beş siyasi Partiye 7 kat  hazine yardımı asla kabul edilemez'' dedi

RİZE
Giriş Tarihi : 19-10-2022 14:46   Güncelleme : 19-10-2022 21:36
BBP RİZE: Millete Tasarruf Partilere Milyar Milyonlar AKP CHP HDP MHP İYİP

Büyük Birlik Partisi  Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta siyasi partilere yapılan hazine yardımlarını sert bir dille eleştirdi:'' Siyasi partiler holdinglere dönüştü. El İnsaf'' dedi

 

BBP Usta paydaşı olduğu Cumhur İttifakı'ndaki partileri de eleştirerek partilerin alacağı siyasi yardım rakamlarını yayınladı:

BBP Usta yaptığı açıklamada:

Büyük Birlik Partimiz Devletin ve Milletin Partisidir, Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ siyasi Partilere yapılan seçim yardımlarını her seferinde sert bir şekilde eleştirmiş ve tepki koymuştu.  Beş siyasi Partiye 2022 yılı hazine yardımı olarak 645 milyon TL için adeta birer siyasi holdinge dönüştüler, El İnsaf. İfadeleri  ile milletimizin haklı tepkisinin sesi olmuştu. 

2023 seçimleri dolayısı ile gelecek yıl Ocak ayında bu beş siyasi Partiye 4.5 Milyar TL yardım yapılması kararını Aziz Milletimizin takdirine bırakıyoruz. Ülke olarak ekonomide zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde, milletimize tasarruf tedbirleri almaya teşfik ederken, halk yüksek enflasyon ile hayat pahalılığı içinde geçim derdine düşmüş ken,  Beş siyasi Partiye 7 kat  hazine yardımı asla kabul edilemez. Siyaset hizmet ve gönül işidir, bizler 30 yıllık siyasi hayatımız boyunca kendi üyelerimizin aidatları ile nasıl ayakta isek, sizleride buna davet ediyoruz. 

Bu Partilerin içerisinde terör örgütünün siyasi uzantısı olan hdp'ye 540 Milyon TL yardım var. Bir yandan Kahraman Askerimiz, Kahraman Polisimiz terör örgütü tarafından şehit edilirken, diğer taraftan  kapatılmasının arefesinde olan siyasi şübesine maddi yardım, bunu asla kabul etmiyoruz. 

Büyük Birlik Partisi daima Şanlı  Devletimizin ve Aziz Milletimizin yanındadır. 

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Merkez İlçe Başkanı
19.10.2022

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl