Halk 53
HV
28 MART Perşembe 22:29

Bugün Fındıklı Müftülüğü’nün, Belediye Binasını işgalinin 17. Günü

Başkan Çervatoğlu: Bugün Fındıklı Müftülüğü’nün, belediye binasının işgalinin 17. günü. 17 gündür, kulaklar duymaz, diller konuşmaz, gözler görmez olmuş.

RİZE
Giriş Tarihi : 17-11-2022 15:55   Güncelleme : 17-11-2022 16:19

 Rize Fındıklı Belediyesi’ne ait bina AK Parti döneminde Fındıklı Müfütlüğü’ne verilerek 4-6 yaş kuran kursu olarak hizmet  veriyordu. Binanın taahhüt süresi 31 Ekim 2022’de dolmasına rağmen Müftülük binadan çıkmayı reddediyor.

 

‘’SİZ SADECE SARAY SİYASETİNİ YÜRÜTENLERSİNİZ’’


Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu 17 gündür konu hakkında kameralar önünde açıklama yapıyor. Başkan Çerbatoğlu yaptığı açıklamada: ‘’Siz sadece saraylar ve saltanatın siyasetini yürütenlersiniz  . Siz halkın sömürülmesini önemseyenlersiniz’’ dedi.

‘’İŞGALİN 17. GÜNÜ’’


Başkan Çervatoğlu: Bugün Fındıklı Müftülüğü’nün, belediye binasının işgalinin 17. günü 17 gündür, kulaklar duymaz, diller konuşmaz, gözler görmez olmuş yetkililerin . 17 gündür mağduriyetimiz hiçe sayılmaktadır. Bugün farklı bir yerden yayın yapıyoruz meci ile  Fındıklıdaki, buradaki aslında belediyenin yönetim anlayışıyla oluşturduğumuz bir caddedeyiz.
 

‘’AKP’NİN SİYASİ ŞOV YAPMASINA İZİN VEREN ANLAYIŞ’’


Dayanışmayla, omuzdaş olmakla   bugün halkımızla birlikte bu caddeyi yeniliyoruz. İşte birileri bizim mallara el koyarken yetkililerin, kaymakamlığın çok çok daha fazla yeri varken biz kendilerine yer gösterdiğimiz halde imam hatip lisesinin orada yer varken hazır sadece AKP’nin siyasi şov yapmasına izin veren anlayışı da.

‘’HER ŞEY HUKUKUSUZ BİR ŞEKİLDE İŞLİYOR’’

Biz İmam Hatip’in orada yer gösteriyoruz. Kaçak su kullanıyorsunuz diyoruz . Her şey hukuksuz bir şekilde işliyor. Evet, AKP ilçe başkanı bundan 3-5 ay önce İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gönderdiği bize çöp konteynırları hizmet olsun diye bizim hastanemize bırakmıştık. Ondan rahatsız olup kaldırmıştı. Peki soruyoruz, bu caddeyi de şimdi halkımızla birlikte yapıyoruz. Komple bu caddeyi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tunç başkanımızın katkılarıyla yaptık.

 

‘’HİZMETİ YOK SAYARSINIZ’’


Sayın Velioğlu(AKP Fındıklı Başkanı)  şimdi size bir çağrıda bulunuyorum, siz tabii Meci’ye  gelmezsiniz. Siz sadece saraylar ve saltanatın siyasetini yürütenlersiniz  . Siz halkın sömürülmesini önemseyenlersiniz. Halka katkı sunmazsınız, elitsiniz  çünkü,  halk olan biziz. Siz buraları kaldırırsınız, hizmeti yok sayarsınız. Beşli çetelerin hizmetine sadece siyaseti…

 

 Asfaltı bu asfaltı kaldırmak için bu yapılan güzellikleri dayanışma ruhuyla İzmir Belediyesi'nin katkılarıyla yapıldı,  mahallelerimizde de yaptık. Bunu kaldırmak için özel idareden destek isteyin. Greyderi  getirin,  kaldırın biz buradayız. Bundan da rahatsız olun. Bundan da rahatsız oldun, kaldırmıyorsanız ben size özel şey veririm. İş makineleri var, ilçemizde onları kiralayıp getirmekteyim.

 

‘’SİYASET HALKA DOKUNARAK YAPILIR’’

 Meci’ye gelmezsiniz ondan sonra sağa sola yüreğiniz varsa diye bize şey yaparsınız. Siyaset halka dokunarak yapılır, yerel yönetim de böyle. 15 yıldır 15 yıldır senin de ilçe yönetim olduğun dönemde 15 yıldır halka hiçbir hizmet götürmeyi sadece belli zümrelerin kaymak yemesini sağladınız

‘’ANLAYIŞINIZ  İŞGALCİ’’

Sizin anlayışınız bu şimdi de işgalcisiniz? Anlayışınız işgalci, kaçak su kullanıyor, şov yapıyordunuz, şova gerek yok işte ailelerle gelin bakalım. Halka ve hakka dokunmak budur. Hakka dokunmak budur. Aileleri de çağırın, şov yapmayın burada bak halkımız geliyor, halkımızla birlikte yapıyoruz. Siz, siz sadece dini sömürenler din üstünden siyaset yapanlarsınız .

Sayın valim Rize'de bir Anadolu İmam Hatip Lisesinin arkasında kuran kursu oluyorsa. Fındıklı’da neden olmuyor? Bu zulmü durdurun ve bir an önce bizim yerimizi Fındık Belediyesinin yerini Fındıklı Belediyesi'ne devredin.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz