Halk 53
HV
19 MART Salı 06:23

CHP ÖZGÜR ÖZEL RİZE PAZAR’DA CHP’NİN CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

RİZE
Giriş Tarihi : 24-11-2022 23:49   Güncelleme : 25-11-2022 12:25

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Rize Pazar İlçesinde yaptığı konuşmada çok merak edilen CHP ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.
 
CHP Özgür Özel konuşmasında:

Bu ülke Atatürk'ün Ülkesi bütün pazarlılar seviyor onu, bütün Trabzonlular seviyor onu, bütün ülke seviyor onu, onun sevgisi bizim Vatan Millet Bayrak sevgimiz Pazar'ı da kurtaracak Türkiye'yi de kurtaracak.

Bir soru var, bir soru ittifakı kemirsin diye sorarlar, partiyi kemirsin diye sorarlar. Aday kim aday kim aday kim? Bir aday çıkacak Altılı Masa belirleyecek sizde memnun olacaksınız bana güvenin.

 Eğer şöyle derseniz o da kim diye cevap veriyorum adayı ilan ediyorum aday sizsizin, aday sizsiniz.

Çünkü o 50+1'lik sistemde o  1 oyu  hangi aday olursa olsun senden iyi alamaz. Komşunu tanıyan sensin, bahçesindeki komşunu tanıyan sensin,  öğretmensen öğrencini tanıyan sensin, esnafsan müşterini tanıyan sensin,  asker arkadaşını bilen sensin,  dünürünü bilen sensin, arkadaşını, dostunu bilen sensin. O  1 oyu komşuluk hakkı için, sınır hakkı için,  tertiplik  hakkı için, hocalık hakkı için bir bir sen toplayabilirsin. Şimdi buradan pazarlılara soruyorum size soruyorum Cumhuriyeti kurtaracak yoksunluğu bitirecek,  gençlerin ümitsizliğini ümide çevirecek o bir oyu toplamak için yarın sabah yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkmaya Var mısınız?

O bir o yolun siz benim, bizim Türkiye'nin cumhurbaşkanı adaylarısınız ben size güveniyorum Benim adayım Sizsiniz

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz