Halk 53
HV
25 NİSAN Perşembe 14:18

CHP RİZE: “CHP’Lİ KADINLAR BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK”

RİZE
Giriş Tarihi : 26-10-2022 23:25
CHP RİZE: “CHP’Lİ KADINLAR BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK”

CHP Rize Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal Rize Merkez’de ve ilçelerinde yapmış oldukları parti çalışmalarına bugün Fındıklı ilçesinde devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin politikalarının yurttaşlara anlatıldığı buluşmaların ardından Ardal yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ardal’ın açıklamaları şu şekilde:
 
“CHP iktidar yolunda ilerlerken CHP Rize İl Kadın Kolları olarak bu amaç da çalışmalarımıza hız veriyoruz. Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak yılmadan umutla ve özveriyle Rize’mizin tüm ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bugün Fındıklı'daydık. İlçemizin sahada ki profilini yakından gördük. Fındıklı'da ki hemşerilerimizi özellikle kadınlarımızın beklentilerini ve sorunlarını tek tek dinledik. CHP'nin kadın politikaları üzerine yapmayı planladığı çalışmalar hakkında hemşerilerimizi bilgilendirdik. 

“AİLE DESTEKLERİ SİGORTASINI KÖYLERDE KAPI KAPI GEZEREK ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Her geçen gün çalışmalarımıza ivme katarken bu bağlamda ilimizde ailelerimizi dinlemeye, seslerine kulak vermeye gayret gösteriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Aylin Nazlı Aka’nın nezdinde 81 il de Kadın Kollarına emanet ettiği aile destekleri sigortasını tüm kadınlarımızla sokakta, mahallelerde, köylerde kapı kapı gezerek anlatmaya devam ediyoruz.

“CHP’Lİ KADINLAR BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK”
Bizler Rize İl Kadın Kolları olarak il ve ilçelerimizde ki varlığımızla çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız adına tüm gayretimizle bölgemize hâkim olmaktayız. CHP’li kadınlar olarak bıkmadan, usanmadan çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda tüm hemşerilerimize söz veriyoruz.”

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl