Halk 53
HV
03 MAYIS Cuma 21:14

CHP’li Nurdan Tavukçuoğlu Ardal İçin Mevlit Okutuldu

RİZE
Giriş Tarihi : 23-07-2023 23:13   Güncelleme : 23-07-2023 23:17
CHP’li Nurdan Tavukçuoğlu Ardal İçin Mevlit Okutuldu

CHP’li Nurdan Tavukçuoğlu Ardal İçin Mevlit Okutuldu

Bir Süre önce vefat eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Eski İl Kadın Kolları Başkanı Merhume Nurdan Tavukçuoğlu Ardal (52) için Rize’de mevlit okutuldu.

Bir süre önce vefat eden CHP Rize Eski İl Kadın Kolları Başkanı Merhume Nurdan Tavukçuoğlu Ardal için, Rize Şeyh Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlit programına Merhume Nurdan Ardal’ ın ailesi, CHP ve Saadet Partililer ve cami cemaati katıldı. Mevlit programı, Nurdan Tavukçuoğlu Ardal’a ithafen mevlit okutulmasının ardından, dua edilmesiyle sona erdi. Sonunda katılımcılara şeker ve lokum ikram edildi.

Geçtiğimiz ay, Kurban Bayram arifesi kızının düğün hazırlıklarını yaparken evinde cam temizliği yaptığı sırada dengesini kaybederek 5 inci kattan yere düşen Eski CHP kadın kolları başkanı Nurdan Tavukçuoğlu Ardal kaldırıldığı Rize devlet hastanesinde 1 gün yoğun bakıma kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Ceyhun Yılmaz 9 ay önce
Hani çocukken bir oyun oynardık topu yakalayınca bir CAN kazanırdık. Öyle bir CAN verme hakkım OLSAYDI Nurdan Ardal Başkanım için kullanırdım Güzel kalpli hayat dolu Ablamm