Halk 53
HV
25 NİSAN Perşembe 05:27

EKREM İMAMOĞLU RİZE'YE GELİYOR

RİZE
Giriş Tarihi : 07-05-2023 10:48   Güncelleme : 07-05-2023 10:49
EKREM İMAMOĞLU RİZE'YE GELİYOR

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, 10 Mayıs'ta Rize'ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde heyecanla bekleniyor. CHP Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı tarafından yapılan açıklamaya göre, İmamoğlu ziyaretinde tüm ilçeleri ziyaret edecek.

İmamoğlu'nun Rize ziyareti, saat 13:30'da valilik önünde başlayacak. Burada halka seslenecek olan İmamoğlu, Rizelilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerileri sunacak.

İlçelerde yapacağı ziyaretlerde de halkın sorunlarına kulak verecek olan İmamoğlu, Rize'nin tüm kesimleriyle görüşerek seçim çalışmalarını sürdürecek. Ziyaretleri boyunca Rize'nin doğal güzelliklerini de keşfedecek olan İmamoğlu, yerel halkla da sıcak bir iletişim kurmayı hedefliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun Rize ziyareti, ilde büyük bir heyecan yaratırken, halkın beklentileri de yüksek. Rize'nin sorunlarına dikkat çekecek olan İmamoğlu'nun, halkın sorunlarına çözüm üretme konusundaki samimiyeti ve çabası, seçmenler tarafından takdirle karşılanıyor.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl