Halk 53
HV
27 NİSAN Cumartesi 02:41

Enes Baş Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Biyografi

RİZE
Giriş Tarihi : 23-03-2023 12:56   Güncelleme : 23-03-2023 13:00
Enes Baş Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Biyografi

Üniversite eğitimine kadar Rize'de hayatını geçirmiş, Taşlıdere sokaklarında büyümüş, Müftü, Gülbahar sokaklarında yetişmiş, Atatürk eski stadında Rizesporumuz için sevinmiş, ağlamış, Rize Belediyesporda top koşturmuş, Pilihozun çaylıklarından çay toplamış, 19 Mayıs törenlerinde gençlik konuşmalarını yapmış, kat sayı sorununda sokaklarda yürüyüp, meydanlarda açıklama yapmış şehrin genç bir evladı olarak; kurulduğu günden bu yana çocukluğumun geçtiği, birlikte büyüyüp, tecrübeler edindiğimiz AK Partimizden Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayız.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere verdiği değeri biliyor, kendisinden cesaret alarak bu yola çıkıyoruz. Yarın değil, hemen şimdi diyen bir liderin gençleri olarak sorumluluklarımızın, talip olduğumuz yerin veballerini bilerek hareket ediyoruz. Akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim sahibi bir gençlik ve gelecek için, bu toprakların derdini dert edinen, enerjisi bol, şeffaf yönetim anlayışına sahip, adam kayırmadan şehre vizyon katan yöneticilere ihtiyacımızın olduğunu bilerek kendimizi yetiştirdik, yetiştiriyoruz. Yurt içi, yurt dışı bir çok sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde bulunurken eğitim hayatımızı boşlamayarak iki lisans, iki yüksek lisans diploması edindik. Eğitimlerimizin teoride kalmaması için altı yıl sivil toplum kuruluşlarında idareci olarak görev yaptıktan sonra yedi farklı alanda danışmanlık hizmeti veren kendi şirketimizi kurarak geçimimizi sürdürmekteyiz.

Aday adaylığı süreçlerinin biz gençler için tecrübe kazanma fırsatı olduğunu düşünüyoruz. Bu memleket hepimizin, biz birlikte Türkiye'yiz diyerek siyaset yapıyoruz. Tüm aday adaylarımızın, partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl