Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 20:06

FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇERVATOĞLU’NA ADALET ÖDÜLÜ

ÇGD 2022 Adalet Ödülünü Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu aldı

RİZE
Giriş Tarihi : 07-12-2022 23:55   Güncelleme : 08-12-2022 00:26
FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇERVATOĞLU’NA ADALET ÖDÜLÜ

Çağdaş Gazeteciler Derneği 2022 Yılı Ödül Töreni’nde Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu Adalet Ödülüne layık görüldü

 Başkan Çervatoğlu sahneye davet edilirken Fındıklı Belediye’sine ait kreşin müftülük tarafından işgali ve Başkan Çervatoğlu’nun türlü türlü baskılara karşı mücadeleci ruhunun altı çizilerek çağrıldı.

‘’ENGELLERE KARŞI MÜCADELE EDİYOR’’
ÇGD : O ve arkadaşları arkalarındaki güçlü halk desteğinin de etkisiyle bu süreçleri savurabildi. Bugün hâlâ belediyeye ait kreşin müftülük tarafından işgal edilmesine,   150 yıllık mezarlık ve yolu için Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün kira istemesine, hatta ve hatta İMC ile yapılan engellilerin kullanabileceği erişilebilir tek tuvalet ile ilgili kaymakamlığın yıkım kararına, yani iktidarın bulduğu her fırsatta önüne koyduğu engellere karşı mücadele ediyordu.

ÇGD Bursa 2022 Adalet Ödülü, halktan ve çevreden yana belediyecilik anlayışını hayata getiren ve bu süreçte türlü engellemelere direnen Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin  Çervatoğlu’na.

‘’FINDIKLI HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM’’


Başkan Ercüment Şahin Çervatoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

Çağdaş Gazeteciler Derneği 2022 Yılı Ödül Töreni’nde Adalet ödülüne layık görüldük. ÇGD Bursa Şubesi’nin 33. Yılı Etkinliklerinde bu ödülü Fındıklı halkı ve Fındıklılı çocuklarımızın adına aldım. Bu ödüle bizleri layık görenlere Fındıklı halkı adına teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, aydınlık günler için; hak, hukuk, adalet mücadelemize devam edeceğiz.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl