Halk 53
HV
28 MART Perşembe 20:05

Gençlere uzaktan eğitim desteği

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi uzaktan eğitim döneminde de gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 26-02-2023 08:30   Güncelleme : 26-02-2023 08:30
Gençlere uzaktan eğitim desteği

ESKİŞEHİR (İGFA Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Osmangazi Gençlik Merkezi, gençlere yönelik düzenlediği atölye ve söyleşilerle önemli bir buluşma noktası olurken uzaktan eğitim döneminde de hizmet vermeye devam ediyor.

Kahramanmaraş ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmesinin ardından Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi de yeni döneme göre düzenleme yaptı.

Halen şehrimize gelen depremzedelere çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti de veren merkez, bilgisayar desteği, WİFİ hizmeti, ders çalışma alanları, kütüphane ve gün boyu bardak çorba ikramıyla gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Yetkililer, ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısı Büyükdere mahallesi Adaklı sokak 39 numarada hizmet veren Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’ne gençleri beklediklerini ve tüm imkanların eğitim süreçlerine katkı sunmak amacıyla seferber edildiğini belirttiler.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz