Halk 53
HV
28 MART Perşembe 20:24

Güneysu eski kaymakamı AK PARTİ'den milletvekili aday adayı oldu

Güneysu eski kaymakamı Arif Oltulu, Aksaray’dan Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

RİZE
Giriş Tarihi : 15-03-2023 19:37   Güncelleme : 15-03-2023 19:41
Güneysu eski kaymakamı AK PARTİ'den milletvekili aday adayı oldu

HABER:ARZU ERBAŞ

08.2019 -08.2022 yılları arasında  Güneysu kaymakamlığı yaparken İç İşleri Bakanlığı Nüfus Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Arif Oltulu milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aksaray’dan Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Oltulu 33 gündür koordinatör Mülki İdare Amirliği yaptığı Kahramanmaraş’tan Aksaray’a gelerek başvurusunu yaptı.


‘SEÇİLDİĞİMİZ TAKDİRDE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ’
Ülkemizin geleceği için çalışmak, milletimizin sıkıntılarını, problemlerini, dertlerini çözmek üzere bu yola çıktık” diyen Oltulu, “33 gündür koordinatör Mülki İdare Amiri olarak görev yaptığım Kahramanmaraş’tan ayrıldım, İnşallah en kısa zamanda tekrar geleceğim. Kahramanmaraş’ta görev yaptığım her gün bir kez daha devletimizin, milletimizin büyüklüğüne ve Kahramanmaraş halkının gücüne, vefasına, vatan sevgisine şahitlik ettim. Allah tüm deprem bölgesinde vefat eden vatandaşlarımıza rahmet eylesin, kalanlara sabır ve sağlık versin. Kalbimiz her zaman deprem bölgesindeki kardeşlerimizle birlikte olacak. Ülkemizin geleceği için çalışmak, milletimizin sıkıntılarını, problemlerini, dertlerini çözmek üzere bu yola çıktık. Bu duygu ve düşüncelerle milletvekili aday adayı olduk. Hayırlısı neyse o olsun. Seçildiğimiz takdirde güzel işlere imza atacağız” dedi.

‘BAŞARILAR DİLİYORUM’
Arif Oltulu ile birlikte çalışan Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer “Güneysu'muza hizmet etme gayesi ile aynı dönemlerde görev yapma fırsatı bulduğum Güneysu eski Kaymakamımız, İç İşleri Bakanlığı Nüfus Hizmetleri Daire Başkanı Arif Oltulu'nun 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde Aksaray İlinden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu memnuniyetle öğrendim. Seçilmesi dahilinde başta Aksaray'a ve ülkemize büyük faydaları olacağına inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyor vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun temennilerimi sunuyorum” dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz