Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 19:59

İTİRAZ EDİYORUM’A SALON DOLDU TAŞTI FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI YERDE OTURARAK İZLEDİ

Ünlü yönetmen, oyuncu, senarist Müfit Can Saçıntı’nın ‘’İtraz Ediyorum’’ adlı müzikli güldürü oyunu Fındıklı’da sanatseverlerin yoğun ilgisi ile sahne aldı.

RİZE
Giriş Tarihi : 30-07-2023 19:47   Güncelleme : 30-07-2023 20:46
İTİRAZ EDİYORUM’A SALON DOLDU TAŞTI FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI YERDE OTURARAK İZLEDİ

Ünlü yönetmen, oyuncu, senarist Müfit Can Saçıntı’nın ‘’İtraz Ediyorum’’ adlı müzikli güldürü oyunu Fındıklı’da sanatseverlerin yoğun ilgisi ile sahne aldı. Mandıra Filozofu olarak tanınan Müfit Can Saçıntı eserlerinde kapitalizm eleştirileri ile yer yer güldürürken düşündürmeyi de ihmal etmiyor.

Fındıklı Turan Bulak Kültür Merkezinde sahnelenen oyuna halkın yoğun ilgi göstermesi sonucu salonda yer kalmayınca seyircilerin bir kısmı oyunu yerde oturarak izledi. Oyunu yerde oturarak izleyenlerin arasına katılan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun oyun sırasında tebessümleri objektiflere  yansıdı.

Müfit Can Saçıntı oyuna yoğun ilgi gösteren Fındıklı halkına teşekkür ederken salonda yer kalmayınca  oyunu yer minderinden izleyen Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nunun o fotoğrafını şu sözler ile paylaştı: ’’YORUMSUZ; Rize Fındıklı’da Cuma akşamı İtiraz Ediyorum isimli sahne gösterimizi sergiledik. Salonda hiç yer kalmadı. Bunun üzerine Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu yere oturdu. Bazı seyirciler gibi gösteriyi yer minderinde izledi.Not:  Bu arada Yoğun ilgi gösteren Fındıklı seyircisine çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl