Halk 53
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:55

İYİ Parti Rize: Sizce bu görüşme doğal mı? Ak Parti’ye ve MHP’ye gönül verenlere soralım.

MHP Lideri Devlet Bahçeli AK Parti ile HDP’nin görüşmesi ile ilgili yorumu "son derece doğal" oldu. İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık tepki göstererek, ‘’Sizce bu görüşme doğal mı?’’dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 08-11-2022 17:48   Güncelleme : 08-11-2022 18:24
İYİ Parti Rize: Sizce bu görüşme doğal mı?  Ak Parti’ye ve MHP’ye gönül verenlere soralım.

Ak Parti Başörtüsü ile ilgili anayasal değişiklik için HDP’yi ziyaret etmesi milliyetçi çevrelerde rahatsızlığa sebep olduğu iddia edilmişti.
 

MHP Lideri Bahçeli, AKP-HDP görüşmesi için   "Son derece doğal ve doğru bir adım"dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli AKP-HDP görüşmesi için değerlendirmesi, ‘’  "AK Parti heyetinin Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal ve doğru bir adım. HDP'yle niye görüşülmüş? Biz buna nasıl tepki gösterecekmişiz. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile görmüyorum. AK Parti heyetinin CHP'yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP'yi dillerine dolamaları müflis bir tavırdır. Bizim gözümüzde CHP neyse HDP de odur."


İyi Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık AKP- HDP görüşmesine MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin,"Son derece doğal’’ değerlendirmesine  tepki gösterek: Sizce bu görüşme “doğal” mı?’’ dedi.

‘’HDP CUMHUR İTTİFAKI’NIN GİZLİ ORTAĞI MI’’

İyi Parti Özyanık: Devlet Bahçeli AKP heyetinin HDP ile görüşmesini son derece “doğal” olarak nitelendirdi.

 

Şimdi Ak Parti’ye ve MHP’ye gönül verenlere soralım.

Sizce bu görüşme “doğal” mı?

Hdp, şimdi de Cumhur İttifakı’nın “yerli ve milli” gizli ortağı mı oldu?

 

NE OLMUŞTU?

Adalet Bakanı Bozdağ, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 2 Ekim’de CHP ve İYİ Parti’nin yanı sıra iktidar tarafından “terör” ile yan yana getirilmeye çalışılan HDP’ye başörtü konusunda hazırlanan anayasa değişikliği teklifiyle ilgili ziyaret gerçekleştirmişti.

AKP heyeti, bu görüşmede HDP Grup Başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Hakkı Saruhan Oluç ile HDP Mardin Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ebrü Günay ile bir araya gelmişti.




 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl