Halk 53
HV
19 NİSAN Cuma 23:38

İYİ PARTİ RİZE’DE ORTALIĞI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM: ÖNCE PAYLAŞTILAR SONRA SİLDİLER

Meral Akşener’in 6lı masadan ayrılması sonrası sosyal medyada tartışmalar, iddialar havada uçuşmaya başladı. İYİ Parti Ardeşen İlçe başkanlığı resmi sosyal medya hesabından ortalığı ayağa kaldıracak bir paylaşım yapıp saatler sonra sildi.

RİZE
Giriş Tarihi : 05-03-2023 01:07   Güncelleme : 05-03-2023 01:20
İYİ PARTİ RİZE’DE ORTALIĞI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM: ÖNCE PAYLAŞTILAR SONRA SİLDİLER

Meral Akşener’in 6lı masadan ayrılması sonrası sosyal medyada Meral Akşener  ve İYİ Parti’ye linç kampanyası başlatılırken İYİ Partililerde karşı paylaşımlarda çok vahim iddalarda bulunuyorlar

İYİ Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından Meral Akşener’e destek çıkarken çok vahim biri iddiada bulundu, ‘’Aylarca aday konuşulmasını bloklayıp son gün tabela  4 genel başkanla kumpas kurmak; biz anlaştık ben adayım imzala veya kalk demek ihanettir. Dayatmadır., Ahmaklıktır. Bizi bu kurtlar sofrasında meze yapmayan Meral Akşener’e teşekkürler…’’dedi.

Bu iddiaya göre CHP tabela partisi dedikleri SAADET, DEVA, GELECEK, DEMOKRAT PARTİ ile İYİ PARTİ’ye dolayısıyla Meral Akşener’e kumpas kurup KILIÇDAROĞLU’nun 6lı masanın adayı olması noktasında direttiler.


İYİ Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı şok paylaşımı saatler sonra sildi. Eğer arşivlemeseydik haberi olmayacaktı kimsenin...

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl