Halk 53
HV
09 MAYIS Perşembe 01:44

KALKANDERE İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK

2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken adaylar açıklanmaya başladı. Mevcut AK Parti Kalkandere Belediyesi için İYİ PARTİ Rize İl Teşkilat Başkanı Aşkın Gürsu aday adaylığını açıkladı.

RİZE
Giriş Tarihi : 03-12-2023 21:11   Güncelleme : 03-12-2023 21:26
KALKANDERE İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK

HALK53
  2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kalkandere Belediye Başkanı olan Kenan Yıldırım’ın 2 dönem yönettiği ilçe 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti’ye geçmesi için Aşkın Gürsu harekete geçti.

‘’KALKANDERE’Yİ İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRMAK İÇİN’’

İYİ PARTİ Rize İl Teşkilat Başkanı Aşkın Gürsu yaptığı açıklamada :’’Doğduğum, büyüdüğüm ve senelerdir ticaret yaptığım Kalkandere ilçemizde, Kalkandere’mizi İYİ Belediyecilikle tanıştırmak ve Kalkandere’yi yakıştığı yere getirmek için Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuruda bulunuyorum.
Herhangi bir siyasi parti, kurum veya topluluğa karşı ötekileştirmeden, birleştire birleştire hep beraber hayalimizde ki Kalkandere’yi inşa edeceğiz. Ayağı yere basan birçok projemiz var. Hepsini tek tek vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu zor yolculukta sevdamız Kalkandere için çalışacağız. Tüm hemşerilerimin şimdiden desteğini bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ kedi.

AdminAdmin

YORUMLAR