Halk 53
HV
06 MAYIS Pazartesi 17:04

KAMU KURUMLARI SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ ?

Türkiye Tek Yürek adlı deprem bağış yayınına Rize'de Memleket Parti'sinden ilk tepki geldi. Başkan Bayrak, ''Siz milletin parasını millete bağış adı altında verip kimi kandırıyorsunuz?’' dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 17-02-2023 13:28   Güncelleme : 17-02-2023 13:38
KAMU KURUMLARI SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ ?

Kamu kurumları tarafından yapılan bağışlara tepki gösteren Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin bayrak , "TC Merkez Bankası parası zaten kimin parasıdır? Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası kimin? Siz milletin parasını millete bağış adı altında verip kimi kandırıyorsunuz?’’ diye sordu.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Bayrak  yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Dün akşam televizyonlarımızın ortak yayınında büyük bir komedi izledik. Türk halkının parasını Türk halkına bağış yapan Kamu kurumlarını gördük. Büyük yıkımın üzerinden daha 11 gün geçmişken başka bir yıkım daha yaşadık geleceğe dönük umutlarımız yıkıldı. Bu kadim millet tüm saflığı ve temiz duygularıyla bu ülkenin depremzedelerinin yanında olmak için zaten büyük fedakarlık gösteriyor. Asıl olan bu fedakarlıkları doğru yönlendirecek akıllara ihtiyacımız olmasıdır.

REKLAM ÇIKARTMAK BU MİLLETİN YÜREĞİNİ DAĞLAMIŞTIR!!

TC Merkez Bankası parası zaten kimin parasıdır? Vakıflar Bankası, Ziraat Bankası kimin? Siz milletin parasını millete bağış adı altında verip kimi kandırıyorsunuz? Türkiye’nin koca koca özel kuruluşları zaten ödeyecek oldukları vergilerden muaf olmak için milletin önünde milyonlarca lirayı sözde bağışlıyor. Bağış demek karşılıksız yapılan sahip olduğun paranı malını birisine vermektir. Bu durumdan bile reklam çıkartmak bu milletin yüreğini dağlamıştır.

Burada küçük yavrularımızın kumbarasında biriktirdiği parayı göndermesini, maaşlarını bağışlayan emeklileri, memurları ve karşılıksız bu işleri yapanları tabii ki tenzih ediyoruz.

‘’DEVLETİN OLAN PARALARI BAĞIŞ GİBİ GÖSTERMEK...’’

Dayanışma duygusunun en üst seviyelerde yaşandığı bugünlerde ülkemiz dünya ya bu yönüyle yine örnek olmuştur. Devletimiz zaten vatandaşlarımızın yanında olmak zorundadır. Zaten devletin olan bu paraları bağış gibi göstermek neyi amaçlamaktadır? ve kimi kandırmaya çalışmaktadır. İnsanlarımız yıllarca kandırılmış olmanın bedellerini canlarıyla ödüyorlar. Akıl ahlak ve vicdani bir adalet Türkiye’nin tüm sorunlarını çözecektir."

AdminAdmin

YORUMLAR