Halk 53
HV
19 MART Salı 06:11

Kocaeli İzmit'te atıklar ödüle dönüştü

Kocaeli2de İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Akarca Mahallesi’nde bulunan çocukların topladığı geri dönüştürebilir atıkları teslim aldı ve ödül olarak 60 adet top dağıttı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 13:52   Güncelleme : 29-11-2022 13:52
Kocaeli İzmit'te atıklar ödüle dönüştü

KOCAELİ (İGFA İzmit Belediyesi İlkim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Avrupa Atık Azaltım Haftası dolayısıyla Akarca Mahallesi’nde bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz ile birlikte mahallede ikamet eden çocukların topladıkları geri dönüştürülebilir atıklar teslim alındı. Atıkları teslim alan yetkililer, çocuklara ödül olarak 60 adet futbol, basketbol ve voleybol topu dağıttı.

İzmit Belediyesi Aşevi’nde özenle yapılan keklerin ve limonataların ikram edildiği etkinlikte İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Havva Açıkgöz, Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz ve mahalle sakinleri yer aldı.

Mahalle sakinleri tarafından toplanan 250 kilogram ambalaj atığı, 50 kilogram bitkisel atık yağ, 10 kilogram atık pil ve 20 kilogram elektronik atık İzmit Belediyesi'ne teslim edildi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz