Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:21

Köksal Toptan'dan CHP Rize'ye Sitem, ‘’İsterdim ki CHP Rize Merkez'den Aday Çıkarmayıp Beni Desteklesin’’

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan,‘’ 46 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne Rize'den bir milletvekili kazandırdık. Helali hoş olsun. Afiyet olsun. İsterdim ki Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez'den aday çıkarmasın beni desteklesin Rize Belediyesi’ni rahat alayım. Ama gene ben bu seçimi alacağım size söz veriyorum’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 21-01-2024 22:58   Güncelleme : 21-01-2024 23:26
Köksal Toptan'dan CHP Rize'ye Sitem, ‘’İsterdim ki CHP Rize Merkez'den Aday Çıkarmayıp Beni Desteklesin’’

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Rize 1. sıra milletvekili adayı iken Millet İttifakı kapsamında CHP Rize 2. sıra milletvekili adayı olan Köksal Toptan  İYİ Parti Rize Belediye Başkan adayı olarak kamuoyunun karşısına çıktı.

Rize İsmail Karaman Kültür Merkezi’nde İYİ Parti Rize aday tanıtım toplantısı gerçekleşti. Köksal Toptan konuşmasına CHP Rize’ye sitem ile başladı. 46 yıl sonra CHP’nin Rize’den vekil çıkarmasında büyük emeğinin olduğunu ifade eden Köksal Toptan,’’ Ben bu seçimi alacağım size söz veriyorum. Çünkü ben yıllardır Rize'de siyaset yapıyorum sokakta karşılığım var biliyorum’’dedi.

‘’CHP’YE RİZE’DEN 46 YIL SONRA VEKİL KAZANDIRDIK. HELALİ HOŞ OLSUN’’

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan,’’14 Mayısta biliyorsunuz ben İYİ Parti'nin 1. Sıra adayıydım. Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak olunca Cumhuriyet Halk Partisi’nin  2. sıra adayı oldum. Maddi manevi,  köy köy, kapı kapı, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak. Gece üç toplantı, 4 toplantı, 3 tane düğün, 4 tane düğün gezerek 46 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne Rize'den bir milletvekili kazandırdık. Helali hoş olsun. Afiyet olsun.’’ Dedi.

‘’SEÇİMİ ALCAĞIM SİZE SÖZ VERİYORUM’’

Toptan,’’İsterdim ki Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez'den aday çıkarmasın beni desteklesin Rize Belediyesini rahat alayım. Ama gene ben bu seçimi alacağım size söz veriyorum. Çünkü ben yıllardır Rize'de siyaset yapıyorum sokakta karşılığım var biliyorum. İşsiz gençler beni bekliyor biliyorum. Çünkü geçmişte Rize’de 10.000 kişiyi işe koymuş bir arkadaşınızım. Kız kardeşim burada, rahmetli Nihat Mete’nin kızı bana destek vermek için buraya geldi. 10.000 kişiye ekmek onunla beraber verdik Rize’de. Parti’ye bakmadık. Anasının babasının adını sormadık işe koyduk. Gene buradan söz veriyorum gençlere; Geliyorum belediye başkanı olacağım sizin işsizliğinizi gene bu abiniz ortadan kaldıracak merak etmeyin.’’ dedi  

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl