Halk 53
HV
28 MART Perşembe 20:48

Manisa'da haşere ile mücadele bilinçlendirmesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Şehitler Ortaokulu öğrencilerine haşerelere yönelik bilgilendirme yapıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-03-2023 18:23   Güncelleme : 09-03-2023 18:23
Manisa'da haşere ile mücadele bilinçlendirmesi

MANİSA (İGFA İlkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte haşere ile mücadele çalışmalarını yoğunlaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bunun yanı sıra düzenlendiği toplantılarla da öğrencileri haşerelere yönelik bilgilendiriyor.

Bu kapsamda Şehitler Ortaokulu öğrencilerine yönelik yapılan bilgilendirmeye, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak, Şehitler Ortaokulu Müdürü Tayfun Sarıbeyler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, halk sağlığını korumak amacıyla haşerelerle yıl boyu mücadele içerisinde olduklarını belirterek, haşerelerin üreme ve yaşama alanları ile etkin mücadelenin önemine değindi.

İnce’nin ardından interaktif bir şekilde öğrencilere, haşerelerin üreme şekli, üreme alanları, haşerelerden insanlara bulaşabilecek hastalıklar ile mücadele yöntemlerini içeren bilgiler aktarıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz