Halk 53
HV
06 MAYIS Pazartesi 00:51

MAVİ YELEKLERİMİZLE SAHAYA ÇIKIYORUZ

Deva Partisi Çayeli'de vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi.

RİZE
Giriş Tarihi : 07-12-2022 22:05
MAVİ YELEKLERİMİZLE SAHAYA ÇIKIYORUZ

Deva Partisi heyeti bugün Çayeli’nde sokakların nabzını tutarak vatandaşlar ile bire bir görüşmeler yaptılar. Rize İl Başkanlığından gelen heyet ve Çayeli İlçe Teşkilatı, bugün Çayeli’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.
Deva Partisi Rize İl Başkanı Sayın Muhammet Avcı, İl Başkan Yardımcıları Sayın Cihan Suiçmez, Muammer Atılgan, Zeynep Köse, Cem Çağlar Yavuz, Mustafa Papaker, Rize Merkez İlçe Başkanı Sayın Tuğrul Koç, Çayeli İlçe Başkanı Sayın Muhammet Safi ve İlçe Yönetimi heyette bulunanlardandı.

Vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldığını belirten İl Başkanı Avcı: “Sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün Çayelindeki hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Halkımızın sorunlarına Deva olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah’ın izni, halkımızın teveccühü ile amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. DEVA Partisi olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu özgüvenle bugün DEVA Partisi’nin yeni kampanyasını başlatıyoruz.

Kampanyamızın adı; “Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun”.

Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Rize’nin sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR