Halk 53
HV
24 NİSAN Çarşamba 11:12

Memleket Partisi Dede Ocağı Çayeli'nde: Allah Muharrem İnce'den Razı Olsun

Memleket partisi Rize örgütü Muharrem ince'nin dede ocağı olan çayeli ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

RİZE
Giriş Tarihi : 05-12-2022 20:22
Memleket Partisi Dede Ocağı Çayeli'nde: Allah Muharrem İnce'den Razı Olsun

Memleket partisi il başkanı Muhittin bayrak il binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek  durum değerlendirmesinde bulundu.Gazetecilerin sorularınıda cevaplayan bayrak "Rize'de güçlerine güç katmaya devam ettiklerini ifade etti."
Bayrak: "Esnaf ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyor.Bugünde  genel başkanımızın dede ocağı olan çayeli ilçesindeydik .Esnaf hemşerilerimizle sobetler ettik,partimiz hakkında ne düşündüklerini sorduk ve güzel cevaplar aldık.Esnaflarımız memleket partisinin politikalarını beğendiklerini özellikle genel başkanımızın samimiyetine inandıklarını dile getirirken Muharrem ince'nin doğruya doğru yanlışa yanlış dediğini, yapıcı,ilkeli bir politika izlediğini ve bundan gayet memnün olduklarını bizlerle paylaştılar. Esnaflarımızın bazıları genel başkanımızın dürüst politikalardan  ayrılmaması, çizgisini koruması durumunda nasıl kendi evlâtları olan Mesut yılmaza sahip çıktıysak çayeli torunu olan Muharrem inceye de sahip çıkarız yeter ki bu şekilde devam etsin ve sabırlı olsun dediler." "Esnaf hemşerilerimize sorduğumuz  işler nasıl sorusuna verdikleri zeka dolu cevaplardan bazıları şöyle ."
-İşler nasıl ?
-Esnaf : gülümseyerek görünen köy kılavuz istemez. 
- İşler nasıl ?   
-Esnaf: İşler süper,herşey dört dörtlük, refah zehirlenmesi yaşıyoruz, tek sıkıntımız kazandığımız paraları koyacak yer bulamıyoruz.
-İşler nasıl ?
-Esnaf: Valla hiç yorulmuyoruz sabah dükkanı açıp oturuyoruz, akşam oturduğumuz yerden kalkıp eve gidiyoruz.
-İşler nasıl?
-Esnaf:bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyoruz,fakat gidişatın kötü olduğu aşıkar.
- İşler nasıl?
-Esnaf: Ayakta kalmaya çalışıyoruz ben mal sahibiyim dükkana kira vermiyorum,Allah kira verenlere yardım etsin.
-İşler nasıl ?
-Esnaf: sokaklardaki kalabalığa aldanmayın kimsenin dükkanlara girdiği yok, girende fiyat sorup gidiyor.
-İşler nasıl?
-Esnaf: işler fena değil ben temel gıda satıyorum vatandaş aç duramaz fakat artık öyle kilo işi alan yok. 250 gr beyaz peynir,300gr zeytin istiyorlar artık.

Esnaf hemşerilerimizin verdikleri anlamlı zeka dolu ironi yaptıkları cevapları bizlerin yüzünde buruk bir tebessüm yaşatırken bizleri hem üzmüştür hemde düşündürmüştür.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl