Halk 53
HV
06 MAYIS Pazartesi 15:14

Memleket Partisi Rize'de Muhalefet Olarak Yalnız!

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak: ‘’ Memleket Partisi Rize'de muhalefet olarak yalnız kalmış durumda çünkü Rize'de muhalefeti sadece Memleket Partisi yapıyor açıklamaları tepkileri memleket Partisi koyuyor.’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 14-08-2023 22:10   Güncelleme : 14-08-2023 22:12
Memleket Partisi Rize'de Muhalefet Olarak Yalnız!

   Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak seçim sonrası Memleket Partisi’nin durumunu değerlendirdi. Başkan Muhittin Bayrak Rize’de susturulan, enerjisi düşük bir muhalefetin olduğunu ifade ederek:’’ Memleket Partisi sahada çalışmalarını devam ediyor. Memleket Partisi'nin örgütleri il başkanları myk'sı , parti meclisi herkes dimdik ayakta. Malum yaz sezonundayız o yüzden böyle siyaseti ara verildiği gibi gözüküyor ama Memleket Partisi mücadelesine devam ediyor mesela Mavi Gençlik adı altında gençlik örgütlenmemizi yaptık.  Bunun ilk kurulumunu Rize gerçekleştirdi. Biz her zaman ifade ediyoruz gençlerimizle yola yürüyeceğiz,  gençlerimizin   geleceğini geri almak için mücadele edeceğiz Memleket Partisi Rize'de muhalefet olarak yalnız kalmış durumda çünkü Rize'de muhalefeti sadece Memleket Partisi yapıyor açıklamaları tepkileri memleket Partisi koyuyor.’’ dedi.

‘’MUHALEFETİN ENERJİSİ YÜKSEK OLSUN’’

Başkan Muhittin Bayrak:’’ Rize'de ana muhalefet partisi bir vekil çıkardı milletvekilimiz var artık ama görüyorum ki benim açıklamalarım üzerine işte meclise soru önergeleri veriyor.  Ben isterdim ki vekilin,  ana muhalefet partisinin enerjisi daha yüksek olsun ve bu tepkileri benden önce göstersinler, açıklamalar yapsınlar isterdim ama maalesef bu konuda kendimi yalnız hissediyorum ve her konuda yetişebildiğim kadar  vatandaşın menfaati dışında ki açıklamalara her şeye anında basın yoluyla cevaplamaya çalışıyorum.'' dedi.

‘’ RİZE’DE SUSTURULAN BİR MUHALEFET VAR’’ 

Başkan Muhittin Bayrak:’’  Memleket Partisi Rizeli hemşerilerinin menfaati çıkarı için her türlü yola her türlü hak aramaya devam edecektir ama Rize'de susturulan bir muhalefet oldu bir gerçeği var. Memleket Partisi  il başkanı olarak ben kendimi ayrı tutuyorum çünkü ben her zaman her konuda fikrimi tepkimi gösteren bir il başkanıyım. Seçim öncesinde  özellikle ana muhalefet ve ortaklarında bir heyecan vardı seçim kazanacaklardı öyle hesap ediyorlardı hesap tutmayınca seçim sonrası işte 5 yılda  önümüzde bir süre var heyecanlanmaya gerek yok sorunlar bekleyebilir vatandaşın ızdıraplarına açıklama yapmasak yarın yapsak durumu düzeltiriz idare etme durumu var diyorlar. Ben karşıyım ben seçim öncede aktiftim bütün basın beni takip etmiştir en fazla sokağa çıkan esnaf ziyareti yapan insanları dinleyen bir örgütüm ve yönetimim var.’’ dedi.

‘’BİZ SESSİZ KALAMAYIZ’’

Başkan Muhittin Bayrak:’’Rize'de seçim sonrası da bizim genel başkanın malumu üzerinize gelişen kumpas sahte belgelerle  adaylıktan çekilmesi dahilinde yine mücadeleyi bırakmadık sahadayız her türlü olumsuzluğa karşı dimdik ayaktayız . Şu anda zaten yalnız tek başıma muhalefet ediyorum tabii ki bin bir zorlukla muhalefet etmeye çalışıyorum işin farklı boyutları var işte basın grubunda bölünmüşlük var hani muhalefetin sesini duymayan maalesef gazetecilerimiz var eleştirmiyorum sadece onları da üzerinden parantez içinde geçiyorum. Biz bir mücadele veriyoruz .Biz zengin bir parti değiliz, halkın içinden doğan bir partiyiz buna rağmen söylemlerimizle tavırlarımızla eleştirilerimizle ortadayız ama gönül isterdi ki gücü olan partiler, devlet desteği alan partiler cebinden harcamayan partiler biz gibi mücadele etsin. Biz gibi sokakta olsun,  biz gibi görüşlerini beyan etsinler ve iktidarın Rize yönetimi bu kadar içi boş açıklamalar yaparken boş boş muhabbeti yaparken muhalefet olarak biz sessiz kalamayız sessiz kalmayı da hiçbir zaman tercih etmeyeceğiz.’’ dedi.
  

AdminAdmin

YORUMLAR