Halk 53
HV
28 NİSAN Pazar 23:32

Millet İttifakı Adaylarından Köksal Toptan iftar programında konuştu

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığının düzenlediği iftar programına katılan Milletvekili adaylarını 6 Parti İl Başkanı karşıladı. İftar Programında söz alan Millet İttifakı 2. Sıra adayı İyi Partili Köksal Toptan Çay üreticilerinin sorunlarına değindi. 

RİZE
Giriş Tarihi : 12-04-2023 15:55
Millet İttifakı Adaylarından Köksal Toptan iftar programında konuştu

Toptan vatandaşları Millet İttifakına oy vermeye davet ederek: "1996 yılında çay üreticisi, sayın Erbakan Hocam başbakan, Tansu Çiller başbakan adayı olduğu zaman çaya %120 zam vermişlerdi. Rizeli bir kilo çay satıyordu, 4 tane 5 tane ekmek alıyordu. Şimdi 1 tane ekmek alıyor. Ben buradan Rizeli hemşehrilerime diyorum ki, tekrar bu millet ittifakına oy ver, tekrar 4 5 tane ekmek almak istiyorsan sizi Millet İttifakına oy vermeye davet ediyorum. " dedi.

2. Sıra adayı Köksal Toptan ise konuşmasında, yıllar önce o zamanki adıyla Refah Partisiyle REFAHYOL Hükümetinde bulunduklarını ve Doğru Yol Partisi Merkez İlçe Başkanı olarak çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve Rize’ye çok büyük hizmetlerde bulunduklarını ifade ederek, 27 yıl sonra tekrar Saadet Partisi ile siyaset yapacak olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Gençlerin hayallerini yeniden yaşatmak için Millet İttifakı’na destek isteyen Toptan, “2007’de siyaseti bırakmıştım tekrar siyasete geri döndüm. 2017-18’de bize dayatılan adının ne olduğu belli olmayan Cumhurbaşkanlığı sistemi, ucube sistemden dolayı tekrar bu ülkeye bu sistem zarar verdiğinden dolayı bende Millet İttifakı’na bir bardak su veya bir oy alabilme adına tekrar siyasete geri döndüm. İYİ Parti’nin teşkilatları başta İl başkanı olmak üzere beni milletvekili adayı gösterdiler huzurlarınıza geldim. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Doğancan İLEK

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl