Halk 53
HV
26 NİSAN Cuma 10:13

Millet İttifakı Rize'nin Çayeli İlçesi'nde seçim çalışmalarına hız verdi.

RİZE
Giriş Tarihi : 04-05-2023 12:44   Güncelleme : 04-05-2023 12:48
Millet İttifakı Rize'nin Çayeli İlçesi'nde seçim çalışmalarına hız verdi.

Milletvekili adayı Tahsin Ocaklı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Rize’nin sevilen sanatçısı Selçuk Balcı'nın da aralarında bulunduğu bir grup, Çayeli’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Millet İttifakı adaylarına desteklerini gösterdi.

Millet İttifakı Rize Milletvekili adayı Tahsin Ocaklı Ekrem İmamoğlu’nun 10 Mayıs’ta Rizelilere müjdesi olduğunu ifade ederek: “Çayeli’nde kimsenin hayal bile edemeyeceği bir oy alacağız. Millet ittifakının il ilçe başkanları ve adayları ile birlikte Çayeli’ni gezip görüyoruz. Sayın Erdoğan’ın Rize için neler yapacağını açıklayacağı günde bizim ondan ne kadar önde olduğumuz sokaklar da belli oldu.   Toplayarak zorla alana götürdükleri insanlara karşılık Çayeli’nin geçinemeyen insanları esnafları hepsi işinde işinin başında Çayeli’nin de Rize’nin de alınmamış haklarını bizim sayemizde bizim iktidarımızda tümünü geri alacağız. Açıklanan çay taban fiyatı ile alakalı bir hüsran yaşadık. Genel merkezimizde açıklanan bu fiyat şu anda değerlendiriliyor. Bununla ilgili de çay üreticilerini tatmin edecek, açıklamalar yakın zaman da yapılacak. Müjdeli haberleri 10 Mayıs’ta Ekrem başkanımızla birlikte vereceğiz. “dedi
Açılışın ardından Millet İttifakı adayları, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, seçim süreci boyunca halkın yanında olacaklarını ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Millet İttifakı'nın Rize'deki seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, halkın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşarak, seçimlerde güçlü bir şekilde yarışacaklarını ifade ediyorlar.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl