Halk 53
HV
06 MAYIS Pazartesi 19:46

"Öğrenciler okumaya geliyor ölmeye değil"

Memleket Partisi Rize i başkanı Muhittin Bayrak Rize Ayder KYK Yurdunda yaşanan asansör kazası hakkında basın açıklaması yaptı.

RİZE
Giriş Tarihi : 06-11-2023 10:33

Rize'de bulunan Ayder KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda asansörü düştü. Öğrenciler sokağa döküldü.

 

Olay, gece saatlerinde Rize Ayder Kız öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yurt binasının 5. katından aşağı düşen asansör, zemine çarparak durabildi. Asansörün içerisinde kimsenin olmadığı iddia edildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan memleket Partisi İl Başkanı Muhittin Bayrak sorumlular derhal cezalandırılsın, "öğrenciler okumaya geliyor ölmeye değil" diyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Bayrak: öğrenciler okumaya geliyor ölmeye değil. Aldığımız bilgilere göre yapılan açıklamalar bizim içimizi ferahlatmadı. Boş olduğu söylenen asansörde konuştuğumuz bir öğrenci asansörde kaç kişi olduğunu bilmediğini sadece bir öğrencinin ayağı yaralı bir şekilde çıkarıldığını ve ambulansa konulduğunu ardından da görevlilerin kendilerini uzaklaştırdığını Söylüyor. Derhal yetkililer bu konuya bir açıklama getirmesi gerekir. Yaralı öğrencimiz var mı? asansörde öğrenci var mıydı? Ayder KYK kız yurdunda atanan bir müdür var mı yoksa vekaleten başka biri mi ilgileniyordu? Bu soruların cevabını kamuoyuna hemen açıklanması gerekir.” dedi

AdminAdmin

YORUMLAR