Halk 53
HV
18 NİSAN Perşembe 23:05

ORGANİK GÜBRE FABRİKASI PROJEMİZ RİZE'MİZE HAYIRLI OLSUN

RİZE
Giriş Tarihi : 29-11-2022 00:26   Güncelleme : 29-11-2022 00:28
ORGANİK GÜBRE FABRİKASI PROJEMİZ RİZE'MİZE HAYIRLI OLSUN

Proje ve başarılı çalışmaları ile kamu oyunun takdirini alan, Büyük Birlik Partisi Rize İlçe Başkanı Abdulkadir USTA; 

Bir yıl önce kimyasal gübreden  topraklarımızı, çayımızı ve üreticilerimizi  kurtarmak için Canlı Yayın Programların da Basın açıklamalarımız da ve her defasında üstüne defalarca durduğunumuz organik gübre fabrikası projemizle ilgili çalışma başlatılması memnuniyet verici.

Açıklamasında İl Özel idaresinin Projemizle ilgili Çay çöpünden organik gübre fabrikası kurulması için çalışma başlatması memnuniyet verici. Biz bu çalışmada  Projeyi daha kapsamlı ve entegreli bir şekilde ele alınarak  Hayvancılıkta dahil edilerek, gübre fabrikası yapılmasından yanayız. Zaten gerekli kapsamı Projemiz var, bunu İl Genel Meclisi Başkanı Sayın İbrahim TÜRÜT Bey tekrar paylaşacağız dedi.


 Başkan USTA; 
 "ÇAYKUR OLMAZSA OLMAZIMIZ"
Büyük Birlik Partisi olarak, ÇAYKUR bu Projeye dahil edilmeli diyoruz. Ve oluşturulacak marka, ÇAYKUR Organik Gübre olmalıdır. Bu vesile ilede yine bizim çözüm ürettiğimiz, ve sesleri olduğumuz Mevsimlik işçilerimizin bir kısmıda Kadroya alınmış olur. 

Son olarak Merkez İlçe Başkan Usta;
"İŞTE SİYASET, İŞTE HİZMET"
Her defasında ifade ettiğimiz üzere Büyük Birlik Partisi olarak Siyasetimizi Şanlı Devletimiz ve Aziz Milletimiz için Çözüm ve Proje ortaya koyarak yapmaya gayret ediyoruz. Ve  ortaya koyduğumuz bu Projelerin dikkate alınarak girişimde bulunması Ülkemizde doğru düzgün Siyasete olan ihtiyacı göstermektedir. Rize'mize Hayırlı Olsun açıklamasında bulundu.

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Merkez İlçe Başkanı
28.11.2022

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl