Halk 53
HV
25 NİSAN Perşembe 23:14

Rize İYİ Parti Kavga Öncesi Konuşma:Kocalarına iş bulma yeri değildir merkez ilçe başkanlığı

Merkez İlçe Başkanlığı seçimini kaybettikten sonra yaptığı konuşmada İsmail Keskin,’’ Kocalarına iş bulma yeri değildir merkez ilçe başkanlığı’’

RİZE
Giriş Tarihi : 04-12-2022 22:23   Güncelleme : 04-12-2022 22:38

 Rize İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresi Gönül Er ve İsmail Keskin arasında geçti. İsmail Keskin 162 oy alırken, Gönül ER 187 oy alarak yeniden merkez ilçe başkanı seçildi.

İsmail Keskin seçim sonucu sonrası yaptığı konuşmada,’’Fırıldak gibi Ak Partililer, MHP uzantılarını üye yapmadık’’ dedi

‘’Bilseydim Bazıları Gibi Fake Üye Yapardım’’
Seçim yapılacağını bilmiyor idim bilseydim ben de bazıları gibi Fake Üye yapardım hem de çok fazla yapardım. Bu partide ben  kurulandan beri bedel ödüyoruz. Ailem bedeli diyor, ben bedel ödüyorum. Maddi manevi bedeller ödüyoruz .
 
‘’Okey Masalarına Meze Edecek Hale Getirmeyeceğim’’
İkizdere’de  Meral hanım'ın yanında kavgayı ben yapıyorum. Ben bu partiyi okey masalarına meze edecek hale getirmeyeceğim bu bilinsin. Görevi  olsun olmasın benim partime  leke sürecek  herhangi bir şey olursa makamı ne olursa olsun onun bedenini  her türlü ödetirim.


Ben sokakta cadde de olurken masa başında oturarak fotoğraf vermek ile merkez ilçe başkanlığı olmaz. Kocalarına iş bulma yeri değildir merkez ilçe başkanlığı.

   ‘’ 5 Senedir Partinin Finansmanını Keskinoğlu Ailesi Sağlıyor’’
 5 senedir bu partinin maddi manevi finansmanını Keskinoğlu ailesi sağlıyor şu ana kadar söylemedim, söylemek zorundayım. Arkadaşlar ben kolumu değil,  bedenimi ailecek koyduk bu işin üzerine ama fırıldak gibi Ak Partililer MHP uzantılarını üye yapmadık, yapmayacağız da.

 Bir partinin kuyruğu hiçbir zaman olmayacaktır bu böyle bilinsin. Bunun  bedelini sokaklarda, caddeler görmediğim zaman benim partimin mücadelesini, bunun hesabını herkesten sorarım.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl