Halk 53
HV
28 NİSAN Pazar 13:03

Rizeliler Teleferiğin Mucidi Sayılırken Teleferik Projesi Hayal Kaldı

​​​​​​​Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız seçim çalışmaları dolayısıyla fikir alışverişinde bulunmak üzere ziyaretler gerçekleştiriyor.

RİZE
Giriş Tarihi : 01-02-2024 20:57   Güncelleme : 01-02-2024 21:03
Rizeliler Teleferiğin Mucidi Sayılırken Teleferik Projesi Hayal Kaldı

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Seçim Karargâh Başkanı Şaban Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, İlçe Teşkilat Başkanı Burak Uzun ve partililerle birlikte seçim ziyaretlerine hızla başlayan Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Rizeliler teleferiğin mucidi sayılırken teleferik projesi hayal kaldı.” dedi.

“Elbette çaylıklarda kullandığımız ilkel teleferiklerle şehir içinde kurulacak olan teleferik karşılaştırılabilir bir şey değil. Ama değişen 3 Ak Partili Belediye Başkanının da bunu vaad etmesine, kamulaştırmaların bile yapılmasına rağmen hayalde kalması trajikomik bir Karadeniz fıkrasıdır.” diyen Muhammet Yıldız, “İnşallah 1 Nisan itibariyle Ak Parti’nin hayallerde bıraktığı projeleri de, şu an duyuruları için hazırlamaya başladığımız kendi projelerimizi de halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

“Daha adil, daha şeffaf, daha sosyal, daha müreffeh, daha halk için bir yönetim anlayışıyla Rize’yi Milli Görüş Belediyeciliği’ne kavuşturacağız.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “bizimle aynı değerlere gönül veren tüm hemşerilerimizi bizimle birlikte yola çıkmaya davet ediyoruz.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl