Halk 53
HV
28 NİSAN Pazar 13:41

Sevgili Memleket Partili Genç Arkadaşlarım

RİZE
Giriş Tarihi : 11-05-2023 18:44
Sevgili Memleket Partili Genç Arkadaşlarım

Zafer Partisi Rize il Başkan Hüseyin Karaman  Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası yaptığı açıklamada:

Sn. Muharrem İnce'nin uğradığı alçakça saldırılar ve gelinen antidemokratik nokta karşısında üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Pek çoğunuzla daha önce konuşup tanışma fırsatım oldu. Hatta desteğinizle onurlandım.Teşekkür ederim.

HDP ile HÜDA-PAR arasına sıkıştırılmayı ve dayatmaları kabul etmeyen Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri olarak Zafer Partisi ve Memleket Partisinin ittifak kurmasını çok istediğinizi ve bu ittifakın gerçekleşmemesiyle ne kadar üzüldüğünüzü de biliyorum.

İttifak görüşmelerinin sonlanmasının nedenini hatırlarsanız politik anlaşmazlık değil adaylık tartışmasıydı. Malesef Sn. İnce şu an Milletvekili adayı dahi değil. 

Gelinen noktada %6 almış Zafer Partisi ve %5 almış Memleket Partisi tablosunu görürseniz hepimiz bir kez daha üzülürüz. 
 
Gelin el verin, Rize 1. Sıra Milletvekili adayı Gökhan AKYILDIZ'ı Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderelim. Zafer Partisi Gazi Meclis'te Siyasal İslamcıların, FETÖ artıklarının, PKK sevicilerin karşısında dimdik duracak, Atatürk'ün izinde Türk Gençlerinin sesi olmaya devam edecek ve Türkiye'nin sığınmacı işgali karşısındaki direnişini mutlak Zafer'e ulaştıracaktır. 

Hadi ver elini,
birlikte başaracağız Zafere inan.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl