Halk 53
HV
28 MART Perşembe 22:37

Süper Lige Yer Açın Rizespor Geliyor!

Pendikspor-Çaykur Rizespor karşılaşması bu gün saat 19.00 da Pendik stadında oynanacak. Volkan Bayaslan’ ın düdük çalacağı mücadeleyi TRT Spor naklen yayımlayacak. 63 puanla 2.sıarada bulunan yeşil-mavililer bugün rakibini yenerse süper lig kapılarını ardına kadar açacak.

RİZE
Giriş Tarihi : 29-04-2023 11:38
Süper Lige Yer Açın Rizespor Geliyor!

İlyas GÜR


Çaykur Rizespor’ da sakatlıkları devam eden Efe Tecimer, Kerem Kalafat, Abdullah Yiğiter yine kadroda yok. Sarı kart cezalısı Ogün Özçiçek ile birlikte idman eksiği bulunan Emircan Altıntaş Atmaca’ nın diğer forma giymeyecekleri isimleri olacak. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ ın cezalı Ogün’ un yerine Azubuike’ ye görev vermesi bekleniyor. Yeşil-mavililerde Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ ın en önemli kozlarından birisi de kenarda bekleyen hamle oyuncuları olacak.
Oğuz Ceylan, Bahadır, Eren, Emre Aydın Hadji, Olawoyin Kubilay Teknik Direktör Bülent Korkmaz2ın kenar hamleleri olacak. Deneyimli çalıştırıcı, maçın gidişatına göre, bu isimlerden yararlanıp istediği skoru almak isteyecek. Çaykur Rizespor son oynadığı maçta Gençlerbirliği’ nı 5-3 mağlup ederken ortaya koyduğu pozitif futbolla alkış almıştı

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz