Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 06:06

Toptan: “Gündoğdu Belediye Binasını Çürümeye terk ettiler”

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan, Rize Belediyesi emrine geçen Gündoğdu belediye binasının çürümeye terk edildiğini söyledi. 

RİZE
Giriş Tarihi : 19-02-2024 22:23
Toptan: “Gündoğdu Belediye Binasını Çürümeye terk ettiler”

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan seçim çalışmaları için geldiği Gündoğdu bölgesinde belediye binasının çürümeye terk edildiğini görünce Başkan rahmi Metin’ e ağır eleştirilerde bulundu. Toptan açıklamasında Rahmi Metin’ in binayı çürümeye terk etmesinin kul hakkı olduğunu ifade etti.
İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Topta Gündoğdu belediye Binası önünde yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmaları için Gündoğdu bölgesini gezdim ama içler acısı bir manzarayla karşılaştım. Gündoğdu Belediyesinin eski binası Rize Belediyesine geçmiş. Bu bina perişan halde, atıl durumda. Burası milli servet, insanların paralarıyla yapılmış yerler uralar. Belediye binasını dahi değerlendiremeyen bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız. İşçisine bin lira zam vermeyi acıyan belediye başkanı ama Gündoğdu belediye binasını çürümeye terk etmiş Onun için diyorum ki değişim şart. Değişimi bu seçimde gerçekleştirmemiz lazım. Gelin yanıma destek verin bana bunları gönderelim. Bu perişanlığı ortadan kaldırarak Rize’ yi hep beraber ayağa kaldıralım. Burası milli servet, böyle çürümeye terk etmek kul hakkına girer. Gerçi işçisine bin lira vermeyenden kul hakkından korkması beklenemez. Bunlar belediyeden dışarı çıktığı yok ki buraları gelip görsünler. O nedenle Rizelilere sesleniyorum bana destek verin” dedi

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl