Halk 53
HV
28 NİSAN Pazar 10:49

ZAFER PARTİSİ RİZE AKYILDIZ: KADER ANINDAYIZ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız, ‘’ Çok büyük bir kader anındayız. Ya istiklal ya ölüm anındayız yine. Ve bu artık son kez olacak. Bu zehiri içecek miyiz?’’dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 05-04-2023 17:51   Güncelleme : 05-04-2023 17:52
ZAFER PARTİSİ RİZE AKYILDIZ: KADER ANINDAYIZ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Gökhan Akyıldız Türkiye’nin geçirmiş süreci kader anı olarak değerlendirerek, ‘’ Atatürk ve Türk milliyetçilerinin uluscularının yegane temsilcisi Zafer Partisi eğer mecliste yerini güçlü bir şekilde alamazsa Bandırma vapurunu Türk halkı kendi elleriyle batırmış olacak.’’ Dedi.
Başkan Akyıldız yaptığı açıklamada, ’’Bugüne kadar siyasi olarak baskılanmış, mevcut her iki neoliberal düzen cephesinin de psikolojik algı operasyonlarıyla, taraflı medya ve yorumcular ile dikkatlerden saklayarak önünü kesmeye çalıştığı, emperyal sömürü düzeninin kabullenemediği ve yeniden filizlenmesine izin vermediği Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milliyetçilerinin uluscularının yegane temsilcisi Zafer Partisi eğer mecliste yerini güçlü bir şekilde alamazsa Bandırma vapurunu Türk halkı kendi elleriyle batırmış olacak. Vapur kıyıda, içi dolu, ama halkın görmesi her iki cephe tarafından elbirliğiyle engelleniyor.

‘’TC ANAYASASI’NIN MADDELERİ BU ŞEKİLDE DEĞİŞTİRİLEBİLECEK’’

 Her yerdeler. Bizden kendi oylarımızla, gözden düşmüş, artık kendi başlarına milletvekili bile olamayacak ufak neoliberal iktidar artıklarına uyuşturularak yönlendirilmeye çalışılan kendi ellerimizle güç vermemiz isteniyor. TC Anayasası'nın maddeleri bu şekilde değiştirilebilecek ancak. Bunu yapacak mıyız? Bu vebali çocuklarımızın önünde taşıyabilecek miyiz? Design olarak kravatlı, sevimli, dış destekli  yobazlara ülkemizi teslim edecek miyiz? Çok büyük bir kader anındayız. Ya istiklal ya ölüm anındayız yine. Ve bu artık son kez olacak. Bu zehiri içecek miyiz?’’ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl