Halk 53
HV
28 NİSAN Pazar 05:15

Zafer Partisi Rize’de Beklenenden Fazla Oy Aldı

Zafer Partisi Rize 1. Sıra milletvekili adayı Gökhan Akyıldız seçim sonuçlarını değerlendirmesinde: ‘’ sonucunda Rize de beklenenden fazla oy alarak Rize de Vekillik seçime yön vermiş olup Rize halkının sesini duyurmuş ve Türk Milliyetçilerinin tekrar bir araya toplandığı çatı olmuştur’’ dedi.

RİZE
Giriş Tarihi : 17-05-2023 21:34   Güncelleme : 17-05-2023 21:41
 Zafer Partisi Rize’de Beklenenden Fazla Oy Aldı

Zafer Partisi hazine yardımı almadan, üzerine medya ambargolarına karşı büyük bir direniş mücadelesi ile parti programını sürdürüyor.
 

Zafer Partisi  2023 milletvekili seçimlerinde Rize’de %1.74  oran ve 4.153 oy ile Rize’de 5. parti olmayı başardı. Zafer Partisi'ni 6. sırada Cumhur İttifakı paydaşı BBP %1.56  3.728  oy ile takip ediyor

Önceki dönem Zafer Partisi Rize il başkanı ve 28. dönem Zafer Partisi Rize milletvekili adayı Gökhan Akyıldız yaptığı açıklamada:’’Hem kurucusu hemde 28. Dönem millet vekili adayı olduğum Zafer Partisi Rize il Başkanlığı Seçim sonucunda Rize de beklenenden fazla oy alarak Rize de Vekillik seçime yön vermiş olup Rize halkının sesini duyurmuş ve Türk Milliyetçilerinin tekrar bir araya toplandığı çatı olmuştur. Bu süreçte bize inanan güvenen ve bizimle yürüyen maddi manevi zor şartlarda mücadele eden herkese teşekkürler ederim bu bir mağlubiyet değil güçlü bir başlangıçtır. Sizler ile birlikte gücümüze güç katarak dahada büyüyeceğiz hep birlikte el ele Zafer'e Yürüyeceğiz.’’ dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl