Rize Haberleri Rize Haberl

BEN AK PARTİ OLSAM ÇAYIN SIKINTILARINI ÇÖZÜP BAY KEMAL’E KAPI BIRAKMAM

RİZE BBP Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi . Başkan Usta:’’ Sayın Kılıçdaroğlu gelip de cumhurbaşkanının memleketinde Rize'de niye çay siyaseti yapsın? Ben iktidar partisi olsam bunların bu kapısını kapatırım. Çayın sıkıntılarını da çözerim’’dedi

RİZE - 19-11-2022 14:30

BEN AK PARTİ OLSAM ÇAYIN SIKINTILARINI ÇÖZÜP BAY KEMAL’E KAPI BIRAKMAM


RİZE BBP Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta basın mensupları ile bir araya gelerek yerel ve ulusal siyaset hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 

‘’SIKINTIYI BEN ÇÖZERİM KILIÇDAROĞLU NİYE ÇAY SİYASETİ YAPSIN’’

Başkan Usta:

Ana muhalefet partisi Sayın Kılıçdaroğlu Rize'ye geldi. Çayla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Hatta en son mevsimlik işçilere kadro vereceğini de söyledi  

Cumhur ittifakı olarak biz gereken kendi içimizde bir araya gelerek artı yine AK Parti bunu yapabilir. Belli periyotlarla diğer bu il başkanlarıyla da bir araya gelip onların taleplerini dinlesin ve taleplerine alsın gereken açıklamayı yapsın sunsun onlara da burada Sayın Kılıçdaroğlu gelip de cumhurbaşkanının memleketinde Rize'de niye çay siyaseti yapsın?

Ben iktidar partisi olsam bunların bu kapısını kapatırım. Çayın sıkıntılarını da çözerim.

Projeler  ile ÇAYKUR mevsimlik işçilerinin sıkıntılarını da çözerim. Sayın Kılıçdaroğlu,  orada da demez ki zaten kendi ifadesi de bay Kemal işte onları çözecek. Ben bunu dedirtmem ona. Çünkü sıkıntıyı ben çözeceğim. Ya projeyle çözeceğim. Biz her zaman istişareden yanayız, çözümden yanayız, projeden yanayız. Siyasetçi günübirlik olmamasından yanayız. Siyasetçi uzun vadeli olmalı ve her zaman proje odaklı halktan yana, vatandaştan yana, milletten yana olmalı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Yeniden Refah Başkan Çolak: Rahmi Başkana Teşekkür Ediyorum

 Yeniden Refah Başkan Çolak: Rahmi Başkana Teşekkür Ediyorum

25-04-2024 - RİZE

Rize Ülkü Ocakları'ndan 23 Nisan Etkinliği

Rize Ülkü Ocakları'ndan 23 Nisan Etkinliği

23-04-2024 - RİZE