Rize Haberleri Rize Haberl

EVİMİ YIKTILAR 50 YAŞINDAKİ SAKAT UŞAĞUMUN MAAŞINI KESTİLER!

Hatice Topal yol çalışmaları kapsamında yıkılan evi ve 50 yaşındaki yatalak sakat oğlunun sakatlık maaşının kesildiği için oldukça mağdur olduğunu dile getirerek yetkililerden yardım istedi.

RİZE - 18-02-2024 22:15

EVİMİ YIKTILAR 50 YAŞINDAKİ SAKAT UŞAĞUMUN MAAŞINI KESTİLER!

 Rize Merkez’de yaşayan Hatice Topal evinin yol çalışmaları kapsamında yıkılıp tapusu olmadığı için para alamadığı belirterek mağdur olduğunu dile getirdi. Topal 50 yaşında yatalak sakat oğlunun sakatlık maaşının kesildikten sonra oğluna ilaç alamadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

‘’50 YAŞINDAKİ YATALAK UŞAĞUMUN MAAŞINI KESTİLER’’

Hatice Topal yaptığı açıklamada,’’ Şimdi benim sorunum evimi yıktılar. Ben evimin tapusu yoktu para alamadım. Dünya borcum var sakat uşağım maaşı ile  geçiniyordum onu da kestiler. Şimdi ben bunun ilacına mı aylığımı vereyim? Borcuna mı vereyim? Yemeğine mi vereyim? Neyine vereyim? Nasıl edeyim vallahi çok dardayım. Ha böyle çok mağdurum. Rica ediyorum bunun aylığını yapsınlar. Uşağumun sakat aylığını kestiler. 50 yaşındadır uşağum. 50 senenin üstüne kestiler. Ben valiliğe gittim bana dediler ki maaşın 3 milyar zam daha arttı da onu ikinize yetiyor. E bunun 100 milyondur bir ilacı. Ben şimdi ilaç alamıyorum milletten dileniyorum. İstiyorum dileniyorum millet bana bakıyor. Bu ne olacak şimdi. Dedim ona gelin alın onu zaman.’’ dedi. 

 

‘’ EVİ BİLİYORSUN BOŞTUR’’

Hatice Topal,’’Ne diyeyim. Vallahi çok mağdur durumdayım. İlkten evimi yıktılar sonra uşağımın maaşını kestiler. Bu böyle olmaz ki. Büyüklere sesleniyorum rica  ediyorum uşağın maaşını bağlayın. Ben bunu geçindiremiyorum. Bir maaş nereye yetecek, borca mı ilaca mı, doktora mı, ceyrana mı, suya mı? Bir ceyran parasını küçük kesiyordu onu da kesti attı. Uşağın maaşını kesti attı. Sen ne etmeye çalışıyorsun? Evi biliyorsun boştur. Mağdurum yani ben. Evimi yıktılar buradan yol geçti. Bana ne yoldan, benim evim yıkıldı gitti. Tapum yok alamadım para bir şey yok.’’ dedi.

‘’HURDA TOPLUYORDUM ŞİMDİ EKMEKTE ALAMIYORUM’’

Hatice Topal yetkililerden isteği,’’Yetkililerden istediğim sakat uşağımın maaşını kesmesinler rica ediyorum onu yapsınlar. Borcum yine millet zekat fitre bir şey veriyor.  Ben de iyi yemiyorum bir şey ediyorum.  Aylığımdan borca veriyordum, sakatın maaşı ile geçiniyordum bunu da kestin şimdi ne olacak. Ben ne edeyim şimdi? Ben hurda topluyordum ayıp değil mi? Onu da hurda da almıyorlar şimdi ekmekte alamıyorum. Oğlum 50 yaşında yatalak.’’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
2024 YILI ÇAY FİYATI İLE İLGİLİ CHP İL BAŞKANLARI ORTAK AÇIKLAMASI: 25 TL        

2024 YILI ÇAY FİYATI İLE İLGİLİ CHP İL BAŞKANLARI ORTAK AÇIKLAMASI: 25 TL        

27-04-2024 - RİZE

 Yeniden Refah Başkan Çolak: Rahmi Başkana Teşekkür Ediyorum

 Yeniden Refah Başkan Çolak: Rahmi Başkana Teşekkür Ediyorum

25-04-2024 - RİZE