Rizeli Cemil Çolak ve Davut Güloğlu İstanbul'dan aday oldu

28.Dönem 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimde Rizeli siyasetçi Cemil Çolak ve Rizeli sanatçı Davut Güloğlu Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu.

SİYASET - 10-04-2023 15:48

Rizeli Cemil Çolak ve Davut Güloğlu İstanbul'dan aday oldu

Dilek ONAY CAN

Yeniden Refah Partisi  Halkla İlişkiden sorumlu  Genel Başkan yardımcısı Cemil Çolak İstanbul 1.bölge 3.sıradan, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın  kültür ve sanat danışmanı Sanatçı Davut Güloğlu ise, İstanbul 1. bölge ikinci sıradan aday gösterildi.

 

Cemil Çolak kimdir?

04.09.1965 Rize Merkez Çaycılar Köyü’nde doğan Cemil Çolak, İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlamıştır.  Akaryakıt ve Turizm Sektöründe faaliyet gösterdi.

Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Fazilet Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Rize İl Başkan Yardımcılığı, Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı / 2 Dönem, Rize İl Başkanlığı / 2 Dönem, 2011 1.Sıra Milletvekilliği Adaylığı, G.İ.K. Üyeliği / 2 Dönem, Prof. DR. Necmettin ERBAKAN Hocamızın Karadeniz Bölge İstişare Danışmanlığı, Erbakan Vakfı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görevler aldı.

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, MKYK Üyesi, Halkla İlişkiler’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

Evli olan Cemil Çolak 2 çocuk babasıdır.

Davut Güloğlu kimdir?
Davut Güloğlu, 1972 yılında Rize’de dünyaya geldi. 11 çocuklu kalabalık bir ailenin ortanca çocuğu olan Davut Güloğlu, 13 yaşında annesini ve 14 yaşında ise babasını kaybetti.

İstanbul’a gelen ve gençlik yıllarında hayatını toptancılık ile kazanan Güloğlu’nun hayatı Arif Sağ’ın kursuna yazılmasıyla ortaya çıktı.

İlk albümü ‘Sarılsamda Olmayi Darılsamda Olmayi’ ile müzik sektörüne giriş yapan Güloğlu, Karadeniz bölgesinde kısa sürede adını duyurdu.

2001 yılının Ocak ayında ‘Nurcanım’ adlı albümü çıkaran Davut Güloğlu, yerel şöhretini ulusal boyutlara çıkarmıştır. Yaklaşık 2 – 2,5 milyona yakın kopya satan bu albüm ile etnik-pop akımını başlatan ilk Türk şarkıcı unvanını aldı

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ASLOLAN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

ASLOLAN CUMHURİYET VE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

09-11-2023 - SİYASET

İnce Cumhuriyet'in 100. Yılını Depremzede Vatandaşlar İle Kutladı

İnce Cumhuriyet'in 100. Yılını Depremzede Vatandaşlar İle Kutladı

30-10-2023 - SİYASET