Rize Haberleri Rize Haberl

Son CHP Rize Vekili: 85 yaşında Rize'de oy isteyeceğim. Kabuğu çatlatmak üzereyiz.

85 yaşındaki eski CHP Rize Milletvekili Sami Kumbasar, ‘’85 yaşındayım heyecanımı kaybetmedim. Ben hayattaysam bu seçimde seçime bir ay kala Rize’de partimde oturacağım’’ dedi.

RİZE - 21-11-2022 21:14

Son CHP Rize Vekili: 85 yaşında Rize'de oy isteyeceğim. Kabuğu çatlatmak üzereyiz.

İstanbul Rize Masası, Kadıköy’de Pazar kahvaltısında buluştu.

1969, 1973 ve 1977 yıllarında 3 dönem CHP  Rize Milletvekilliği yapan Sami Kumbasar  Rize Masasında yaptığı konuşmada 2023 seçimlerini işaret edere, ‘’ Arkadaşların çalışmasını görüyorum   artık kabuğu çatlatmak üzereyiz.


CHP Rize’de en son milletvekilini 1977 seçimlerinde Yılmaz Balta (1937, 25 Mayıs 2010) ve Sami Kumbasar (d. 1937)  ile çıkardı. 


Her geçen gün artan ekonomik sorunlar, muhalefetin doğru adımları oynaması 2023 seçimlerinde Rize’den Millet İttifakı’nın vekil çıkarmasını güçlendiriyor.

''ARTIK KABUĞU ÇATLATMAK ÜZEREYİZ''

Eski CHP Milletvekili Sami Kumbasar yaptığı konuşmada:
Örgütümün çalışmasıyla milletvekili oldum. Rize’de biz 1973 te 1 .parti olduk.  2  milletvekilini  senatör çıkarttık  ama ondan sonra şansımız yaver gitmedi

 Bu masanın çalışmasını, teşkilatın çalışmasını, arkadaşların  çalışmasını görüyorum   artık kabuğu çatlatmak üzereyiz.

Ben 1 tane değil, bu seçimde 2 milletvekili istiyorum. Belediye başkanlarının çoğunu kazanmanızı istiyoruz. Kazanacağız da, ama durup dururken olmaz. Ben şimdiden söz veriyorum, eğer hayattaysam.85 yaşındayım heyecanımı kaybetmedim. Ben hayattaysam  bu seçimde seçime bir ay kala Rize’de partimde oturacağım .

Yönetimimiz, seçim komitemiz ne derse onun emrine uyarak eğer 3-5 tane, 10 tane benim yaşımda kimse kalmışsa  gelip oy isteyeceğim. Biz bu sistemden kurtarma mecburiyetindeyiz. Yalnız ben değil bu masa tümüyle Rize’ye  gelmesi lazım. Tümüyle çalışması lazım.  

SAMİ KUMBASAR KİMDİR

 Sami Uğur Kumbasar (d. 1937, İkizdere), Türk siyasetçi.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur. Rize devlet hastanesi diş hekimliği, TBMM 3.(XIV.), 4.(XV.) ve 5.(XVI.) dönem Rize milletvekilliği ile 4.(XV.) Başkanlık Divanı idare amirliği yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN  SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

ESKİ SAĞLIK OCAĞININ YERİNE YAPILAN SOSYAL ALAN PROJESİNDE SONA YAKLAŞILIYOR

19-04-2024 - RİZE

MUHİTTİN BAYRAK: “TABAN YAŞ ÇAY FİYATI ASGARİ 25 tl OLMALIDIR.”

MUHİTTİN BAYRAK: “TABAN YAŞ ÇAY FİYATI ASGARİ 25 tl OLMALIDIR.”

16-04-2024 - RİZE