Halk 53
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:58

ÇAYELİ SUSUZ: BELEDİYE SESSİZ

Çayeli’nde su sorunu giderek büyürken Çayeli Belediyesi sessizliğini korumaya devam ediyor.

RİZE
Giriş Tarihi : 23-02-2023 15:30   Güncelleme : 23-02-2023 16:44
ÇAYELİ SUSUZ: BELEDİYE SESSİZ

Çayeli'nde yaşayan vatandaşlar susuz bir hayat ile mücadele ediyorlar. Çeşitli plartformlarda su sorununu yüksek sesle dile geitren vatandaşların sesleri duyulmuyor.

(ÇAYELİ MAVİ SU ÖZEL  HABERİMİZ)

Çayeli'nde yaşayan vatandaşlarımızın seslerine kulak verelim.


Çayeli’nde yaşayan bir vatandaş son 3 aydır musluklarından su akmadığını belirterek, ‘’ İlçede herkes bu durumdan şikayetçi. Belediye başkanı durumu çözmek yerine eleştirilere kulak asmamayı tercih ediyor.’’ Dedi.        

                 SON 3 AYDA MUSLUKTAN HİÇ SU AKMADI
Çayeli’nde yaşanan su sorununa vatandaşın gözünden bakalım:’’Merhaba ben Çayeli ilçesinde ikamet eden bir vatandaşım. İlçemiz de son yıllarda çok ciddi su sorunu yaşanmakta. Özellikle son 3 aylık süreçte neredeyse musluktan hiç su akmıyor. Nadir zaman aralıklarında su geliyor fakat bu çok kısa sürüyor. İlçede herkes bu durumdan şikayetçi. Belediye başkanı durumu çözmek yerine eleştirilere kulak asmamayı tercih ediyor. İnsanlar duş alamıyor, bulaşık veya çamaşır makinelerini çalıştıramıyor. Üstelik sorunun çözüleceğine dair bir vaat sunulmuyor.


Suyun çok az tazikle aktığı vakitleri bekliyoruz. O da çalışma saatlerinden dolayı denk gelmiyor. Gelse de su çok az akıyor. Hatta bazı binalarda hiç akmıyor. Üst kattaysanız bu durum imkansıza yakın. İnsanlar bidonlarla suyu doldurup öyle istifliyor.'' Dedi.

 

BELKİ BİR GÜN ÇAYELİ BELEDİYESİ'DE KENDİ AÇIKLAMASINI YAPAR

Çayeli Belediyesi Çayeli'nde yaşanan su sorunu için Rize Beldiyesi'nin açıklamasını paylaşıyor. Kim belki bir gün kendi ilçesi içinde açıklama yapar Çayeli Belediyesi :)


 

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl