Halk 53
HV
19 MART Salı 09:11

İki tiyatro oyununa Muğlalılardan tam not

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kuvayi Milliye Destanı ve Sahne Işıkları tiyatro oyunlarını Muğlalı sanatseverlerle buluşturdu.

YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2022 14:46   Güncelleme : 29-11-2022 14:46
İki tiyatro oyununa Muğlalılardan tam not

MUĞLA (İGFA Kültür kenti Muğla’da vatandaşları farklı etkinliklerle bir araya getiren Muğla Büyükşehir Belediyesi hafta sonunda iki tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Ülkemizin en değerli şairlerinden Nazım Hikmet Ran’ın kaleme aldığı Kuvayi Milliye Destanı oyunu 26 Kasım Cumartesi günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter sahnesinde izleyicisi ile buluştu.

İdyma Çağdaş Sanat Derneği katkıları ile sanatseverlerle buluşturulan tiyatro oyununu Kazım Akşar sahneye uyarladı.

Sahne Işıkları oyunu ise 27 Kasım Pazar günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter sahnesinde sanatseverlerle buluştu.

Muğla Sahne Derneği Tiyatrosu katkıları ile izleyicisi ile buluşan tek perdelik komedi Sahne Işıkları oyunu yoksulluk içinde yaşayan tiyatro çalışanlarının hayatta kalma mücadelesi ve bu mücadele sonunda azim ile elde ettikleri başarıları konu alıyor. Utkan Özüpak’ınkaleme aldığı Sahne Işıkları oyunu “Işıklar sadece hak edenlerin üzerinde parlar” sloganı ile izleyicinin beğenisini topladı.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl takipdeyiz