Halk 53
HV
23 NİSAN Salı 23:22

Muharrem İnce:Fetöcülerle ortak iş yapıyorsunuz!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Trabzon Havalimanında, partisine ve kendisine yönelik trol saldırılarından yakındı. İnce, “Ortaya çıkardığınız sahte belgeleri nerede siz fetöcülerden öğrendiniz. Fetocülerle ortak iş yapıyorsunuz. Bak rezil olacaksınız” dedi.

YEREL
Giriş Tarihi : 14-04-2023 02:42
Muharrem İnce:Fetöcülerle ortak iş yapıyorsunuz!

Partisinin Rize ve Trabzon’daki aday tanıtım törenlerine katılmak üzere uçakla gece yarısı Trabzon’a gelen İnce, kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Ellerinde “Geliyorsun sen de İnce, İnce” sözlerinin yazılı olduğu pankartı taşıyan gençlerle fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kameralara şunları söyledi:

“ŞEYTANIN AKLINA GELMEYECEK ŞEYLER YAPIYORLAR"

Partimizle ve benimle uğraşan troller, yeni yeni şeyler üretiyorlar. Şimdi en son bir şey başlatmışlar. Benim hesabıma bot hesap basıyorlar, etkileşimi düşsün diye. Vallahi şeytanın aklına gelmeyecek şeyleri yapıyorlar. Bazen gülüyorum bunlara ama hiç vız gelir, tırıs gider. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bizi kimse yolumuzdan vazgeçiremez, haklıyız çünkü. Haklı olduğumuz bir yerdeyiz. Ama bu trollere sesleniyorum; Ya tadını kaçırmayın, bir yerde bırakın işte… Ortaya çıkardığınız sahte belgeleri nerede siz fetöcülerden öğrendiniz. Fetocülerle ortak iş yapıyorsunuz. Bak rezil olacaksınız. Ondan sonra bana sinirleniyor falan diyorsunuz. Sinirlenmiyorum artık. Size sinirlenmeye bile değmez. Size sadece gülüyorum bu kadar.

AdminAdmin

YORUMLAR
Rize Haberleri Rize Haberl